Jak to dát dohromay

Ahoj, letos plánujeme svatbu na pátek 13 v červenci. Původně z finančního hlediska jsme chtěli svatbu pouze o 6ti lidech. Tak to dále i plánujeme, ale je mi blbé na svatbu nepozvat úzkou rodinu.Chtěla jsem alespon na obřad pak máme v plánu hned odjet na svatební cestu. Jenže jak po obřadě se chovat? Napadlo mi aspon rodinu pozvat na oběd a pak frčet , jenže máme problém že mého nastávajícího rodina žije 270km daleko a táhnout je takovej kus kůli takové chvíli mi přijde blbé. Vůbec nevím jak tohle vymyslet. Jestli udělat s nimi jen ten obřad, nebo zařídit ten oběd. Jsem v koncích. Děkuji moc za vaše názory.
Odpovědět
@marucia1 Tak jim to řekněte dopředu, že plánujete oběd a po obědě odjíždíte na svatební cestu. A že prosíte, aby vám potvrdili účast kvůli objednání v restauraci. Nevidím v tom nic špatného, hosté se sami rozhodnou, zda přijedou a je to :-)
Odpovědět
Dopředu bych jim řekla, případně na pozvánku napsala, že na obřad jsou zvaní a že pak odjíždíte užívat si sami sebe nebo tak něco. Na internetu určitě nějaká ta inspirace na tohle bude..:)
Odpovědět
Já bych asi udělala i malý oběd. ;-) stejně asi před cestou nebudete chtít být hladoví. A předem bych to takto rodině řekla. Obřad + společný oběd. Myslím, že rodina partnera ráda přijede i takhle "na chvíli", určitě radši než kdyby byli nepozváni.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?