Jak jste volili/volíte místo svatebního obřadu?

Profilova fotka
Během organizace svatby se mě už řada lidí ptala, "proč zrovna tam". Zajímalo by mě (nevěsty budoucí i minulé), na základě čeho jste s partnerem volili právě to vaše místo. Protože k němu máte nějaký vztah? Pochází nevěsta či ženich z města, kde se obřad koná? Kvůli fotogeničnosti či "na efekt"? A nebo kvůli dostupnosti? (dopravní, finanční apod.). Samozřejmě může být ještě řada dalších důvodů. Sem s nimi :-)
Odpovědět
@cutie_01 máme k němu velmi velký citový vztah a máme hodně netradiční místo svatby, takže i tak :) Ale hlavně tam přítel prožil velkou část svého života a já část také..Nechtěli jsme nějáký zámek nebo kostel jen proto že je to tam honosné nebo kvůli atmosféře :-) :-) takže vlastně kvůli vztahu který k němu oba máme, oba bydlíme v tom místě, je efektivní a je dostupné jak finančně tak dostupně :)
Odpovědět
Profilova fotka
@cutie_01 My jsme hledali místo blízko bydliště, nejprve jste tedy chtěli vše na jednom místě,ale v blízkosti nic hezkého není, tak jsme se rozhodli to rozdělit a na radnici se nám nechtělo z důvodů efektu "svatby na běžícím pásu" i když bychom za obřad nedali ani korunu. Nakonec to naše místečko vyhrálo i díky fotogeničnosti a honosné atmosféře :-D Ale vážně, nám se tam moc líbilo, když sme tam byli na výletě:-)
Odpovědět
My jsme nechtěli obřad ani v kostele ani v obřadní síni. tak jsme hledali. našli jsme krásný hotel, kde budeme mít i obřad venku - snad vyjde počasí. Chtěli jsme vše na jednom místě, ať nemusíme přejíždět. Prostě se nám to tam líbilo. Žadný citový vztah k nějakému místu nemáme
Odpovědět
Profilova fotka
Krásná je svatba pod sirim nebem. Mam zkusenost se svatbou v Panenském Týnci u Loun. Je pravda, ze z Prahy je to trochu z ruky, ale na svatbu si udela cas kazdy. Je tam nadherne torzo gotickeho kostela, nejuzasnejsi bylo, ze se pri blizeni vysloveni ano sletli do oken holoubci a vrkali - tesili se na hazeni ryze :) Bylo to uzasne romanticke. A fotky od pani fotografky v tomto prostredi proste nemeli chybu. A vecerni party se konala na krasnem pronajatem statku 5minut od tamtud, kde mohli v klidu i vsichni rovnou prespat. ;)
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme právě volili místo, ke kterému máme určitý vztah - jezdíme tam a líbí se nám, byť to není z Prahy úplně blízko. Nicméně to zase svatební hosté mohou pojmout coby příležitost si udělat výlet :-)
Odpovědět
my hledali "neutrální" místo, aby se ani jedni rodičové nemohli angažovat. Nám se tam moc líbilo na dovolené a bude rybí menu, protože oba ryby milujeme. Takže tak nejak samo to vyplynulo. Svatba je v pátek, takže bereme i kola a bude to pak výletové. Rodičové taky tak :)
Odpovědět
Ahoj,souhlasím s "marjik" . Svatba pod širým nebem je úžasná.My to budeme mít v obrovské zahradě s překrásným výhledem na Beskydy.Počasí se nebojíme.I fotograf se tam vyřádí. :-) Moc se těšíme.Ale to jistě záleží na každém zvlášť co se komu líbí.Proto přeji všem nevěstinkám zdařilou a nezapomenutelnou svatbu. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já si také vždycky přála svatbu pod širým nebem, ale církev to nedovoluje, takže jsme měli klasickou krásnou svatbu v kostele. Ještě, že to tak dopadlo, protože i když jsem se vdávala na přelomu července a srpna kdy bývají největší vedra, tak mi celý svatební den pršelo. Takže myslete i na to, že si počasí bude dělat co chce :)
Odpovědět
@klaraklara1 my vidíme celé Beskydy i z okna, takže u nás to jde udělat kdekoli :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My jsme se seznámili na letišti, tak máme svatbu na letišti :)
Odpovědět
Ahoj,původně jsme zvolily jiné místo, ale pak jsem dostala inspiraci, mít svatbu v botanické zahradě v červnu to tam hezky pokvete a já jsem navíc absoloventka SZEŠ které zahrada patří, tak se mi to zdálo stylové.Jen doufam, že bude hezké počasí máme to pod širým nebem. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?