Jak daleko máte obřad od domova a od hostiny?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, zajímalo by mě, jak daleko máte a) obřad (od místa bydliště) b) hostinu od místa obřadu Já bych to měla takhle: obřad cca 30 km od bydliště, ale váhám, jestli oběd udělat někde poblíž místa obřadu a potom hostinu na doma na zahradě anebo vše po obřadu v okolí domova. Už u oběda by měl být přípitek, takže řidiči nebudou moct řídit. ]-( :-| Jak to máte vy?
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad 15km od bydliště, hostinu (čti neformální mejdan) 15 km od místa obřadu (v místě bydliště), řidiči: těhotné a abstinenti ;-) 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad 25km, hostina a raut 400m od obřadu, spaní 1,5km od místa hostiny..nechceme tahat všechny pořád sem a tam...Myslím si, že není problém, aby si potenciální řidiči u oběda jen symbolicky připili, aby mohli pak řídit..
Odpovědět
Profilova fotka
Já budu mít obřad 12km od domu,ale přítel tak 500m a hostinu budeme mít dalších 500m od obřadu a nebo přímo na místě obřadu(ještě musíme domluvit), takže všichni můžou pít dle libosti, páč se budem přesunovat nejspíš pěšky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Bydlíme u Loun a sestra měla obřad v Budyni nad Ohří. Měli to od 11:00 a pak focení. Oběd byl v Budyni, protože kdyby se mělo přejíždět někam do Loun, tak by půlka svatebčanů odpadla hlady :-) Odpolední program byl pak u nás na zahradě a ten byl od 16:00. Tam se sjeli jejich přátelé a známí. Co se týče přípitků, u oběda byl 100% a řidiči to bez problémů vydrželi, ono pak bylo ještě plno dalších a dalších :-)
Odpovědět
@prcekverunka Obřad budeme mít od místa bydliště 30km. Obřad i hostinu budeme mít na jednom místě. U nás se to vyřešilo tak, že jsme se hostů zeptali jak to mají s ubytováním (někteří jsou z Čech) jestli budou u rodiny nebo jak se zařizují. Ať víme, jestli zajišťovat na svatbu řidiče na rozvoz a druhá možnost byla, že si hosté mohou zařídit ubytování v místě hostiny. Všichni se rozhodli, že si zařídí ubytování v místě hostiny. Pak záleží co myslíte potom pod pojmem řidiči". Zda hosty, kteří přijedou na svatbu svými auty a nebo řidiče, kteří jsou na svatbě na rozvážení hostů a tím pádem oni sami počítají s tím, že musí abstinovat. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
,,řidiči´´ myslím hosté, kteří přijedou autem :-)
Odpovědět
@prcekverunka Co jsem byla na svatbě, tak to fungovalo buď, že si hosté ,,řidiči" dali nealko přípitek - jsou i nealko šampaňské - vůbec jim to nevadilo. Nebo než se ženich s nevěstou odfotili - už po společných fotografiích z hosty. Tak mezitím poodváželi auta.
Odpovědět
@jennyexx A nebo je ještě možnost nealko přípitek, pak odvést po prvním jídle auta a pak už si mohou také dát alkohol.
Odpovědět
a) 35 km b) 32 km
Odpovědět
Profilova fotka
8,5 km je od obřadu na místo ženichových rodičů na zahradu. CCa 25 km od místa, kde se budu připravovat já. A z našeho domova (kde ani jeden nebudeme) cca35 km
Odpovědět
My budeme mít obřad cca 17 km od bydliště a hostinu zpět v místě bydliště :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Obřad asi 60 km od domova..vše ostatní bude v místě obřradu, mejdan i nocleh... ;-)
Odpovědět
Článek se načítá
50 km od našeho bydliště, kde jsme se ale o svatbě nezdržovali (vše-tj.přípravy, oběd, zábava,nocleh- se odehrálo u mých rodičů). Obřad byl pak 2 km daleko od tohoto místa a místo k fotografování jsme měli 1 km. Jinak s přípitkem- na úřadě si připíjeli pouze svědci a my s matrikářkou...ale měli jsme nealko Bohemku, jelikož svědek řídil a já ani manžel jsme pít nemohli. Přípitek pro všechny byl pak u oběda a náš řidič, který nás vezl ještě na focení po obědě pil též nealko a potom už si dal co chtěl.
Odpovědět
Profilova fotka
My měli obřad cca 150 m od místa bydliště (manželova 2 km) a hostinu 2 km :-)
Odpovědět
Taky nad tím přemyýšlím... Je to na nic jsme z Mariánských Lázní, chci svatbu v Karlových Varech a hostina zase zpátky do Jedlový.. :( asi pronajmeme mikro bus.. ale i tak.. A) 47km b) 50 km
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj,my možná budeme mít obřad 45km od domu a pak dalších 45km na hostinu. Nevim,zda je to daleko...
Odpovědět
@ivitko_22062013 Ahoj, chci se zeptat, když máš obřad 60km od domova, pojedou pro tebe všichni z ženichovi strany? Nebo jak to máte naplánované?
Odpovědět
Profilova fotka
@patricie78 Nikdo pro mne nepojede.Od středy budem na místě vše chystat.Z ženichovy strany bude jen maminka, která pomáhá s přípravami.Bude na místě od středy s námi.Nebudem nikam přejíždět...Vlastně nikdo nebude muset..jen po obřadu přejdou mostek a budou u "korejtka".. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad cca 90km od mé přípravovny (už tam dávno nebydlím, bude to u našich), 25km od příprav ženicha (z druhého směru) - takže se na obřad tak nějak sjíždíme. (Jsem tajná nevěsta, takže tohle mi hraje do karet.) Hostina je pak ještě cca 12km směrem k ženichovi. Momentálně nebydlíme, jsme tak trochu kočovní, takže těžko odpovědět na otázku o bydlišti :-D
Odpovědět
Profilova fotka
my budem mít obřad cca 1,5 km od rodičů nevěsty (kde se budu připravovat a kde bude sraz svatebčanů) a cca 16 km od bydliště rodičů ženicha (my bydlíme jinak sólo úplně jinde a příští rok budeme tou dobou ještě nevíme kde - v březnu nám končí smlouva ;-) ). A hostina bude něco přes dva kilometry od místa obřadu, takže kousek. Já žádné velké přejíždění právě nechtěla, místo obřadu jsem věděla od malička, že tam to budu chtít :-)
Odpovědět
@luca_lucky taky to mám daleko... nevím jak se jim to bude líbit.. :( ale prostě je to tam krásné takové vysněné místo..
Odpovědět
Profilova fotka
@luca_lucky máme to podobně..já s tím problém nemám, ženich taky ne a zbytek ať se přizpůsobí...je to náš den
Odpovědět
Profilova fotka
@luca_lucky My právě 30 km na obřad a pak...nevím. Budˇudělat hostinu tam a zajistit i nocleh. Nebo 30 km po obřadu zpět :-S
Odpovědět
Profilova fotka
@ninive211 Tak já jsem nevěděla od malička, že tam budu chtít svatbu, ale od té chvíle, kdy jsem to tam poprvé viděla ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
My máme obřad asi 25 km, pak se o 15 km přiblížíme zpátky domovu, tam bude oběd včetně novomanželské pařby. A svatební noc nejspíš někde poblíž pařbě. Chtěli jsme obřad alespoň maličko přiblížit místu, odkud jsem. Jsem z východu:), proto je svatba na východ od našeho současného bydliště:)
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka @sircovam @horvathova3 Jeden fotograf nám teď řekl,že je to náš den a ať si ho uděláme tak,jak se to líbí nám. Ostatní ať se přizpůsobí. A je to tak ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Vyjizdeli jsme vsichni z bodu A (dum mych rodicu) na asi 30 km vzdalene obradiste. Po obradu jsme se sebrali a odjeli jsme 40km na hostinu k mistum bydlist vsech pritomnych. Hostina byla cca 2km od domu, kde bydlime s manzelem. Kazdy to mel z hostiny max 10km a auta se behem vecera rozvezli. Nekdo rikal, ze mame obrad zbytecne daleko, ale my to tak chteli, tak co.... Kdo chtel prijet, prijel. Kdo ne, mel smulu.
Odpovědět
Profilova fotka
@prcekverunka @marketajuppova Jo a jinak, pripijelo si s nama par lidi, kteri jeste nemeli rozvezena auta a v pohode. Symbolicky se napili a kdyz rozvezli auta, tak to dohnali panakama :-)))
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?