HULÍN U SEDLČAN

Holky, nevěsty - snad každej pátek a sobota až do podzimu jsou zaplněný - tak jsem na vás zvědavá - jak ste na tom s přípravami? Pochlubte se, poreferujte, jsem hrozně zvědavá na vaše nápady a celkově - na všechny , které si vybrali pro svůj den tohle překrásný místečko :)
Odpovědět
Ahoj,dokonce je tam rezervace i na utery :-) zatim nic moc nemame,ale taky nic extra neplanujeme. Vybrali jsme si toto misto kvuli prirode a vizi,ze cely nas den probehne na jednom miste. Nase predstava je,ze stravime krasny den s rodinou a prateli. Takze zatim jsem si nechala zacit sit saty,snoubenec ma obleceni jiz nakoupene. Zitra si jdu vyzvednout krabicky na vysluzky,domlouvam DJ a dort a neco do vysluzek. Premyslim o kytkach apod. Nicmene nestojime o zadnou vyzdobu a ani potahovani zidli,to se mi opravdu nelibi a snoubenec o to nastesti taky nestoji :-) tak takto je to zatim vse,ale ja mam vzdycky na vsechno spousta casu ;-)
Odpovědět
Ahoj, jojo, já koukala, že je tam i všední den :) Taky jsme odřekli potahování židlí ( i když ty židle jsou teda děsný :-D) ale myslim si, že nakonec si toho stejně nikdo nevšimne...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?