Hotel SEN Senohraby

Jakou máte zkušenost z hotelem SEN v Senohrabech,když se tam změnil personál? Zajímá mě Váš názor.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Asi dle toho, kdy se ten personál měnil. Byla jsem tam na svatbě před rokem v létě.. nevšimla jsem si, že by cokoli personál nezvládal, bylo to tam hezké i když mi přišlo, že by ten hotel potřeboval docela dost opravit.. všechno vypadalo tak 40 let staré bez větší údržby.. celkem škoda.. Jo vlastně mi přišlo divné, že jsme měli svatbu u bazénu v altánu a přitom si hosté mohli chodit zaplavat.. což taky činili.. trochu divné.. Ale možná tam zákaz byl, jen neodbytný host..:)
Odpovědět
Nene...to se můžete pronajmout ten bazen a pak je na vás, kde chcete mít hostinu, jestli v tom altánku nebo přímo v hotelu...
Odpovědět
My jsme také přemýšleli nad svatbou v hotelu SEN, ale odradil nás právě ten hnusný altán u bazénu :-( pro mě opravdu škaredé místo na hostinu. Chtěli jsme hostinu uvnitř , myslím že ve francouzké restauraci, ale tam je problém, že je max pro 25 lidí tuším. Pokud je více hostů dělají hostiny v tom altánu.
Odpovědět
Nene, dělají i v tom velkým sále...ségra to měla také ve snu, ale byl tam jiný personál. Ten co je tam teď, mě dost štve, tak jsem chtěla vědět vaše zkušenosti. Jinak ten altán je pěkný, když si to tam pěkně vyzdobíte :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, byla jsem v hotelu jen ubytovaná, ale za mě vůbec nesplnil mé představy. Právě naopak... byli jsme hodně zklamaní. Hotel nejspíše žije z minulosti a i na pokojích je to znát. Potřeboval by renovaci!
Odpovědět
Tak nám to snad dobře dopadne... :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 měsících
Profilova fotka
Svatba na SNU byla dokonalá, vše bez jediné chybičky :)
Odpovědět
Profilova fotka
@superbedrunka my jsme měli 50 hostů na hostinu a fo francouzské restaurace jsme se vešli úplně v pohodě...
Odpovědět
@nocarka tak to jsem ráda , že jste si to tam užili. My jsme nakonec našli mnohem lepší místo (pro nás :-) ) a hostinu a ubytování jsme měli na zámku Chateau st. Havel
Odpovědět
@nocarka teda já si moc nedovedu představit jak jste se do té restaurace vešli. Byla fakt malá + ty široké zámecké židle s opěrkama na ruce. Měli jste to fakt v té francouzké, tam je totiž restaurací víc. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@superbedrunka Mrkni ke mně do alba jestli myslíme to stejné :)
Odpovědět
Koukla jsem a fakt, že jo. :-) Tak potom nechápu proč tam nechtějí dělat hostiny, asi aby se jim to tam nezničilo :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, nema nekdo cerstvejsi informace prosim? Dekuju.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
@basai Proběhla tam svatba, nebo jste vybrali jiné místo?
Odpovědět
Ukázka z přípravy obřadu v hotelu SEN.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?