Hotel se zahradou kolem Čeladné, Ostravice. Máte tip?

ahoj holky, potřebuju poradit. Svatby se bude účastnit mininálně 40 hostů ze Slovenska a Česka dohromady, potřebuji nějaké pěkné místo - hotel se zahradou a minimálně 40 pokojema pro přespání, hotel musí vypadat tak trošku noblesněji, aby nás byl pan Farář ochoten oddat právě tam... chceme aby ten hotel byl tak napůl cesty mezi Ostravou a Čadcou. Jediné na co jsem tady natrefila byl HOTEL ZLATÝ OREL Nějaké další tipy?
Odpovědět
U Holubů na čeladné:)
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlasím s Holuby!! My se tam taky bereme... Je to krásné místo.. v neděli tam jdeme na ochutnávku jídla... prohlédnout si ty pokoje a tak... kdyby kapacita na spaní nestačila, tak někteří hosté můžou přespat někde poblíž.. Nás bude skoro 80, ale všichni spát nebudou, tak jsem neřešila, kolik místa mají na spaní..
Odpovědět
Hotel u Holubů vypadá jako "chalupa" to by u pana faráře neprošlo....:(
Odpovědět
Profilova fotka
Tak to je škoda :-( ale něco určitě najdeš!! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Tak Prosper resort Čeladná...tam to k světu vypadá a svatby na golfovém hřišti a u jejich jezírka jsou nádherné :))) Vedle má na přespání Miuru či na náměstí přímo jejich hotel a hnedka vedle zpěstření v podobě koní :) Kdybych nebyla z Brna, svatbu bych chtěla tam...strávila jsem tam krásné časy, je tam nádherně :)
Odpovědět
Profilova fotka
A nebo hotel troyer .. taky moc hezky :), nebo beltine ;)
Odpovědět
Profilova fotka
@ba_mi Nevím,ale U Holubů jsem byl na svatbě jako fotograf a velice dobře měli vše zorganizováno.Samotná chata vypadá staře ,ale mají i novou přístavbu,kde se svatby konají a vše bylo vpořádku.Od jídla až po servis a personál. ;-) Manželé,které jsem tam fotil dokonce přijeli až z Barcelony.Ženich je totiž Španěl. Myslím,že pan farář by byl spokojen. :-)
Odpovědět
Včera jsme byli na obhlídce hotelu Zlatý Orel a na nás je to tam moc malinké...byl to můj favorit... jsem bezradná :-(
Odpovědět
pokud extra noblesní, tak golfové hřiště Čeladná, zrovnatak je golfáč i na Ostravici, kde se občas dělají svatby a ta "chalupa" u Holubů jak píšeš už je pro letošní rok zvenku opravená, takže vypadá hezky a restaurace je v jiné budově, která je opravená už několik let, takže tam to staře taky rozhodně nevypadá.
Odpovědět
nám se teda U Holubů nelíbil přístup majitelů, když vypadáte, že u nich nenecháte za svatbu 100 tisíc, tak s vám jednají poněkud zvláštně, pan majitel nám absolutně nic neřekl, stál ve dveřích a vlastně jen řekl že te termín není volný, ani nenabízel jiný.. takže za nás U Holubů ne... Nádhera je hotel Beltine!
Odpovědět
Souhlas s Beltine i s golf Prosper...otazka je, kolik máte rozpočet.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
nakonec jsme se rozhodli pro Hospodu pod Borovou-je nově otevřená od května. Výborně tam vaří, jenom mě trochu zaráží, že po nás chtějí 200,- na osobu za alkohol, navíc když máte 50 hostů je to celkem pálka! No a obřad bude v Kostele Borová
Odpovědět
Článek se načítá
jak 200 Kc na osobu za alkohol? predpokladam, ze kdyz se na svatbe pije, tak se snad i vypije za vic..:( a jeste dodatecny dotaz na Celadnou U Holubu...nevite jak je to tam s rezervaci? Ja jsem jim psala, ze prijedeme az v zari se podivat, protoze bydlim v zahranici a pan mi napsal, ze nejake terminy uz maji zabrane a ze doporucuje udelat predbeznou rezervaci...mate zkusenosti co by mohl mzslet tou predbeznou rezervaci? Samozrejme nechci za rezervaci, kdzy jsem to tam ani nevidela a nic... Dik za info pokud mate neko zkusenosti s rezervacema U Holubu.
Odpovědět
@kapacita Ahoj, U Holubů se platí za rezervaci 5000,- Kč. Budeme tam mít svatbu příští rok. Ale co myslí tou předběžnou rezervací, jestli je bezplatná a třeba platí nějaký čas, netuším. Jediné, co mě napadá, že Vás bude mít "v paměti" a kdyby se někdo ozval na Váš termín, dá Vám vědět. Ale jak to je ve skutečnosti... Nejlepší mu bude napsat :) .
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?