Hotel Ostrov Nymbruk

Zdravím, máte někdo zkušenosti se svatbou v Hotelu Ostrov v Nymburce? Díky za názory
Odpovědět
Ahoj, my tam budeme mít svatbu letos v srpnu :)
Odpovědět
@nikolf ahoj, a jaké máš zatím z toho pocity? Komunikace, vstřícnost a tak? a cenově? my se budeme brát až za rok, ale už pomalu zjišťuju a hotel jsem objevila náhodou teď o víkendu a strašně se mi líbí
Odpovědět
@dominika_mal Pocity z toho mám dobré, paní majitelka je ochotná a má sama spoustu nápadů, které ti ale nenutí, což je fajn. Určitě se s nimi dá rozumně domluvit - samozřejmě záleží na tom, co chcete a co si představujete. My jsme z Prahy, takže komunikujeme hodně po mailu a nebo si voláme, zatím je vše OK, tak snad to tak bude i nadále... A cenově? Odvíjí se to od toho, jestli tam chcete i ubytování a co si "navymýšlíte" ;-) Plus se samozřejmě platí cena pronájmu - salonku na oběd, my budeme mít svatbu venku (takže i pronájem zahrady), plus ještě pronájem jiného/horního salonku na večerní zábavu a vychází to myslím na 8000 (je v tom z jejich strany samozřejmě v ceně nějaká výzdoba). Do toho ještě pokud chcete ubytování od nich, tak dávají svatební slevu a novomanželé od nich mají pokoj ve svatební noc zdarma. Každopádně jediná věc, co se nám moc nelíbí je to, že chtějí platbu v hotovosti, což se pro nás nejeví zrovna moc prakticky, když si předstvím, jak tam v obálce vezu ty peníze... Ale už se snažíme domluvit na tom, že bychom část zaplatili předem na účet a pak přivezli třeba jenom půlku peněz - a zatím to vypadá, že to takhle bude OK. My jsme hotel taky objevili náhodou a jeli jsme se tam poprvé podívat v zimě, ale moc se nám tam líbilo. Naposledy jsme tam byli teď na konci května a líbilo se nám tam ještě víc, jak v zimě ;)
Odpovědět
@nikolf Moc děkuju:) Když si vzpomeneš, budu ráda i za info po svatbě jak to nakonec proběhlo, každopádně přeju at se vše vydaří ;-)
Odpovědět
@dominika_mal Děkuju moc :-) Určitě sem budu dávat nějaké fotky po svatbě a tak... Jinak koukni jim na Facebook, mají tam celkem dost fotek, pořádají se tam i svatební veletrhy, na internetu jistě zjištíš kdy je další (bývá myslím někdy na podzim?!/ v zimě?!) tak by to třeba stálo za to, se tam podívat... My jsme to propásli, měli ho dřív, než jsme o hotelu vůbec věděli ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?