Hostina na stejném nebo jiném místě než večerní raut?

Profilova fotka
Ahoj nevěsty, řešíme s přítelem jedno svatební dilema a ráda bych znala váš názor. Ačkoliv jsme pražští, máme obřad asi půl hodiny od Prahy. Nyní řešíme zda udělat hostinu pro rodinu přímo na stejném místě co obřad s tím, že by se po obědě odjelo do Prahy kde bude na jiném místě večerní raut pro větší skupinu lidí. Nebo zda máme po obřadu přejet na místo, kde by byl oběd s následným rautem. Výhoda a nevýhoda první varianty: oběd by byl hned po obřadu. Lidé se po jídle budou muset zvedat a někam se přesouvat. Někteří (hlavně starší ročníky) mohou "odpadnout" s tím, že večer je už pro mladé. Výhoda a nevýhoda druhé varianty: Vše na jednom místě. Vzhledem k dlouhému převozu by byl oběd až v podvečerních hodinách. Lidé budou hladoví a budou víc čekat. Třeba jste řešily něco podobného. Díky moc za vaše názory, rady.
Odpovědět
Tak to my máme obřad a pak jdeme na hostinu hned u místa obřadu (jen přejdeme náměstí) ta je jenom pro rodinu a příbuzný a pak máme večerní raut, kam se přesuneme a kde budou už i kamarádi. Zvolili jsme to vzhledem k tomu, že nechce mít hostinu pro všechny, protože plánujeme večer asi 80 lidí a to bychom se nedoplatili ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@blannche Dobrý den slečno "Blannche", určitě doporučuji se po obřadu přemístit na hostinu včetně večerní párty: Půl hodiny od Prahy není velká vzdálenost, vždy můžete nechat připravit malé občerstvení v podobě sendviče a ovoce. Pokud zůstanete na jednom místě a pak se budete přesouvat, tak jsou lidé unavení, nektěří nemohou pít alkohol k obědu. Po obědě chtějí lidé v pohodě trávit, dát si kávu s dortem a odpočívat. Pokud stále nemáte místo na hostinu, rádi Vás pozveme na prohlídku a ochutnávku hotelu GreenYacht v Praze 8!! Krásný den:-) Přemek
Odpovědět
Profilova fotka
@dumbicek Souhlasím, přesun musí být z finančních důvodů tak jako tak. My budeme mít na oběd 21 lidí a na večer asi 65 lidí. V našem rozhodování narážíme právě na negativní ohlasy ze stran rodiny - jedni trvají na tom, že se nechtějí přemísťovat po obědě už nikam, druzí zase chtějí oběd co nejdřív... Víme, že se nezavděčíme všem, ale rádi bychom omezili jejich nespokojenost:-(
Odpovědět
Profilova fotka
@gypremek Dobrý den, velmi děkuji za Váš názor. Místo na hostinu už bohužel máme, ale přesto velmi děkuji i za Vaši nabídku. B.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, my to budeme mít stejně. Po obřadě si přejedeme do restaurace, kde budeme mít oběd jen s rodinou a svědky. Po obědě se přesuneme na místo večerní párty kam přijdou kamarádi. Pořád jsem přemýšlela jestli to na jednom místě nebude lepší, ale z finančních důvodů jsme se rozhodli pro převoz :-) Jediný co ještě řeším , jak to udělat se svatebním dortem.....jestli na obědě nebo až se všemi jako zahájení večerní party a po obědě objednat jen malý dezert. Jak to budete mít vy?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?