Hostina i obřad v Golf resortu Kunětická Hora (Dříteč)

Ahoj, měla jste některá svatbu v Golfovém resortu Kunětická hora v Dřítči (Pardubice)? Zajímaly by mě fotky, zkušenosti na co si dát pozor a tak. Termín už máme zamluvený na 8.9.2012, ale každá rada se hodí :-D Děkuji!!
Odpovědět
Ahoj, ja ti bohuzel moc nepomuzu ale mam uplne stejnou otazku. Resort se mi moc libi. Narazila jsem na nej nahodou, nekde jsem cetla doporuceni od nejakeho DJ ktery to ma z prvni ruky a pak jsem se divala na Youtube na svatbu prave tam na miste a vypadalo to moc pekne. Hlavne me zaujalo ze maji velkou kapacitu salu, ubytovani primo na miste a vse v nadherne prirode a okoli hradu. Na fotkach parada! Nemas nejake info o cenach? Na jejich strankach maji ceny jen za ubytovani. Pan reditel byl zlaty a odpovedel nam na email ale o cenach se pry dohodneme az si vybereme termin. Jenze my teprve davame dokupy rozpocet a az podle cen se rozhodnem na terminu :-| Moc dekuju. A budete mit obrad primo tam? Ja premyslim vse na jednom miste nebo pak i o obradu na hrade a hostinu v resortu. Na hrade by mohly byt pekne fotky a taky jsem cetla ze je tam nekde v podhradi tresnovy sad :-) no zni to pohadkove!
Odpovědět
Ahoj, moje sestrenice tam měla svatbu (2012). Musím jedině doporučit!krásné místo, vše vkusné a luxusní, ochotný personál, nakonec byla i skvělá zábava vyjíždky v golfových vozících, dá se být vevnitř i venku, krásně se tam vešla středně velká svatba cca 60-70 lidí, jen ta cena jistě nebyla zas tak milá
Odpovědět
@philipssonyphoto moc dekuju za prispevek zatim nejlepsi venue ktre jsem nasla tak uvidime. Svatbu planujeme az na pristi rok ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?