Hostina a raut na Praze 5, 6 nebo v okolí pro 100 hostů

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj budoucí nevěsty :-) sháním krásné místo na hostinu ideálně na Praze 5, 6 nebo v okolí, kam by se vešlo 40 lidí na hostinu a 100 lidí na večerní raut. Mám pocit, že už jsem prolezla snad všechny webové stránky, ale pořád mám pocit, že to ještě není "ono" a pevně doufám, že máte nějaké eso v rukávu, se kterým se budete chtít svěřit ;-) Včera jsme se byli podívat ve Sporthotelu Praha a vypadalo to tam docela dobře, jen mě kapku děsí některé špatné recenze, co jsem si tady přečetla. Vím o Mlýnském domově v Jinočanech, tam to i znám, ale zase tam není dostupná noční doprava. Takž prosím Vaše tipy sem! ;-)
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
@lenule007 Dobrý den, cenově záleží na programu celého dne. Rád Vám zašlu nabídku do emailu, případně napište na naši adresu a obratem máte komplet nabídku. Dalo by se říci, že paušálně za 1000 Kč na osobu je fajn svatba s obědem a večerním rautem. Samozřejmě s nápoji je to složitější, záleží, co vše povolíte a jakou máte skupinu lidí:-)
Odpovědět
Profilova fotka
Zkus toto http://www.namarjance.cz/Tanecni_sal.php Chodili jsme tam do tanečních :) Krásné prostory :)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Na konci léta 2013 jsme se vzali. Oběd, svatební hostinu a veselku jsme měli v příjemné restauraci Šárka v klidné časti Prahy 6. Od začátku šlo vše jak na drátkách. Na schůzce s panem majitelem jsme se domluvili na stěžejních věcech ohledně našeho svatebního dne. Nutno říci, že pan majitel je profík a myslí úplně na vše. Do našeho dne D jsme si panem majitelem vyměnili pár organizačních mailů. Den před svatbou jsme do restaurace přivezli naše ozdoby (v restauraci mají spoustu ozdob a organz, ale my jsme svatbu chtěli mít do žluta), svatební dort, muffiny a šlo se na věc. Jídlo bylo opravdu vynikající, připravené z kvalitních a čerstvých surovin. Pečená kýta , gulášek, rostbíf, plněné jalapeňos, řízečky, tataráček a mnoho dalšího, MŇAM! Obsluha veselá, ochotná, pohotová a rychlá. Plzíňka FANTASTICKÁ!!! Měli jsme posezení uvnitř a i na zahrádce. Na zahrádce byla i naše kapela (hráli cca do 01:00 do rána). Restaurace nemyla uzavřená jen pro svatebčany, ale žádný problém v tom nebyl. Svatebčany jsme si označili papírovým samolepícím náramkem. Počasí vyšlo na 100%, bylo polojasno, cca 24 stupňů. Ale ani déšť by žádnou kalamitu nezpůsobil, zahrádka byla totiž zastřešená obrovskům stanem, pod který se vešlo cca 8 stolů (1 stůl = 8 lidí). Svatba i oslava se moc povedla, s restaurací Šárka jsme byli velice spokojení a určitě bychom v žádném případě neměnili! VŘELE DOPORUČUJEME!
Odpovědět
Profilova fotka
Dámy, ráda bych Vám nabídla prostory Hlubočepského zámečku na Praze 5. Areál je inspirován českou lidovou architekturou. Budete si připadat, jako byste se ocitli v malebné krajině z obrázků Josefa Lady.. od centra města přitom budete vzdáleni pouhých 20 minut! Přímo naproti zámečku je tramvajová zastávka, kde pravidelně jezdí linky 12,14, 20 a v noci je spojení zajištěno noční tramvají. Své ANO si můžete říct před staročeskou kapličkou, hostinu uspořádat v tradiční roubence nebo Stodole. Nádvoří zámečku i naše rozlehlá zahrada vám bude plně k dispozici pro fotografování. Menu rádi připravíme, ale ani vlastní catering u nás není problém. Pro další informace mne neváhejte kdykoliv kontaktovat - těším se na vás :-)!
Odpovědět
Slyšela jsem o možnosti pořádání svatební hostiny v areálu ČZU na Suchdole, kdybys měla zájem, pokusila bych se zjistit víc :)!
Odpovědět
Dobrý den, náš hotel je sice na druhé straně Prahy, ale můžeme vašim hostům nabídnout levné ubytování a služby , za které se nemusíte stydět. Pokud budete mít zájem reference na nás najdete na našem profilu. Velice rád vám poskytnu bližší informace. Přeji hezký den
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?