Horský hotel Soláň

Profilova fotka
Zdravím, chtěla bych se zeptat zda máte někdo zkušenost s tímto místem na svatební hostinu a zábavu. Mám v plánu se tam zajet podívat, ale ráda uvítám zkušenosti i s cenou.
Odpovědět
Profilova fotka
My se tam byli spíš jen mrknou loni na podzim (2013) a pán nám řekl, že všechny termíny na rok 2014 jsou plné, že by nám našel max. nějaké úterý nebo středu... A pokud vím, tak cena je dost vysoká. Zrovna tam chystali jednu svatbu a bylo to dost posh teda. :-) My máme alternativu nedaleko, což je Galík :)
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 vypadá to tam hezky je to tam všechno nově zrekonstuované, ve dřevě, taťka tam obkládali dřevem restauraci, salonek a spoustu další věcí, ale jelikož to vlastní místní zbohatlík, tak ty ceny asi budou mastné si myslím
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 Dobrý večer, je to velmi žádané místo nejen pro svou polohu, ale hlavně tím, jaký mají přístup k budoucím novomanželům. Budu mluvit za sebe, jídlo a personál výborné, z vlastní zkušenosti, mohu doporučit. Byl jsem na tomto místě jako host na svatbě, několikrát i mimo svatební den a i pracovně na několika svatbách. Cena odpovídá kvalitě. Doporučuji se zajet podívat a buď Vás to osloví či nikoliv. Pěkný večer. Martin Lysek ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pajuska252 Myslím, že slovo zbohatlík je poněkud velmi nepřesné. Jedině, že tak chcete nazývat někoho, kdo díky svojí tvrdé práci dává pracovní místa stovkám lidí.. Dále, majitel a provozní jsou dva různé od sebe odlišné pojmy.
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji za názory, zajedu se určitě podívat a rozhodneme se. Pokud nám řeknou že je vše plné tak je rozhodnuto tak i tak. Ceny se účtují za jídlo plus za pronájem?
Odpovědět
Profilova fotka
@radostnavila jen jsem napsala názor, pravdou je, že se chová neomaleně ke svým dodavatelům. nicméně jak už jsem psala, je to tam uvnitř krásné nové a i venku je to super, svatba se dá udělat třeba i u té zvoničky a jsou tam krásné výhledy...
Odpovědět
Jen takový dotaz, .... chcete platit hostům i ubytování??? Je to každého věc, kolik chce do svatby investovat, to ano. Nedávno jsem dala do kupy rozpočet, na kolik nás vlastně vyšel ten jeden den a nestačila jsme se divit. Měli jsme ubytování pro 40 hostů v krásných zrekonstruovaných dřevěných chatkách a cena teda byla daleko lepší než tento předražený hotel! S takovou by nás to vyšlo na 200.000,- ani nevíme jak. Tohle je můj postřeh, spousta lidí neocení, že jim platíte ubytování :-( někteří dokonce ohrnovali nos (ale u těch dvou osob jsme s tím počítali, že nebude nic na jejich úrovni). Nakonec stejně každý padne do postele nad ránem a je mu jedno jestli spí ve 4 hvězdičkovém hotelu nebo pod stanem :-|
Odpovědět
Profilova fotka
@veraa111 někdo si účtuje za jídlo, pití plus i za pronájem, což mi tedy přijde nesmyslné, když už tak jim tam uděláš tržbu, kterou by za normálního provozu neměli... tady budeme mít svatbu my: kycera tečka cz mě se to tam líbí a vychází to dobře i cenově, platíme jen za jídlo, pivo, nealko jakýkoli alkohol si můžeme vzít svůj a nechtějí nic za pronájem ani kolkovné či litrovné, záleží, jaké máš nároky a představy... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
No ještě se chci kouknout do nového Energetiku, který je opravený a známá tam měla svatbu a z fotek to vypadalo moc hezky.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?