Horse Park Kamenný dvůr, Buková u Příbramě

Profilova fotka
Ahojky, chtěla bych Vás poprosit o jakoukoliv zkušenost s Horse Parkem? Zažili jste tam svatbu nebo ji teprve plánujete? Děkuji moc, těším se na vaše příspěvky. http://www.horsepark.cz/index.php/cz/... P. S. Pokud by Vás napadlo podobné místo pro svatbu v Plzeňském kraji budu ráda, když mi to napíšete. Pa :-)
Odpovědět
taktéž bych měla zájem o nějakou zkušenost s tímto místem :-) a taky ceník by mě zajímal, nikde jsem ho nenašla :-S
Odpovědět
Profilova fotka
Jelikož jsme se byli na místě podívat, tak ceník je následující. Celý areál + Špejchar 35.000 Kč Celý areál + Anglický klub 35.000 Kč Celý areál + Špejchar +Anglický klub 45.000 Kč Špejchar i Anglický klub jsou místa pro hostinu. Obřad probíhá na svatebním paloučku. Pronájem je na celý víkend, což je perfektní. Nikdo cizí Vám do areálu nesmí. Je tam opravdu krásně. Budeme tam mít svatbu :-) Už se moc těším :-) Jinak ceník doporučuji vyžádat od paní Holmanové (kontakt na stránkách Horse Parku) Pošle Vám i orientační cenu menu popř. rautu. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@vlasti21 @nuderose Já tam byla na svatbě jako host a musím říct, že zážitek to byl opravdu nezapomenutelný, je to úžasné místo, měla jsem pocit jak kdybych ani nebyla v ČR :-) Každopádně doporučuji zkontaktovat provozní a zjistit si aktuální informace přímo od nich..a určitě se tam zajeďte podívat osobně ;-)
Odpovědět
@labelaisabela @vlasti21 Moc děkuju, ten ceník je docela přijatelný, na to, že pronajmou celý areál :-) Vypadá to tak luxusně, že jsem se bála napsat, aby to nebylo něco jako v Čapím hnízdě :-S .. Jinak jsem koukala na pár videí a je to tam opravdu dokonalé. Máme to sice trochu z ruky, ale myslím, že už teď je to místo z top výběru.. x-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?