Hezké místo pro svatbu venku?

Dobrý den, chtěli bychom uspořádat svatbu pro cca 70lidí, aby vše proběhlo na jednom místě, obřad, oběd, party, aby se tam dalo přepsat a aby to bylo hezké. :-) máte nějaké tipy?
Odpovědět
Profilova fotka
dobrý den, nevím, odkud jste, ale v Moravskoslezském kraji bych doporučila Malenovice, hotel KAM. Je tam takový kamenný amfiteátr, tam občas bývají venkovní svatby, má ozvučení a v případě špatného počasí je tam i sál uvnitř.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, rádi Vám nabídneme volné termíny na GreenYacht v Praze..kapacita do 300 osob ve všech prostorech, ubytování a obřady na palubě. Svatby od 10 osob až po veliké:-)!
Odpovědět
Profilova fotka
My máme Parkhotel Popovičky (spadá matrikou pod Říčany), splňuje tohle všechno naprosto dokonale ;) A je to tam nádherný ;)
Odpovědět
Statek Zápy - berou rezervace i dva roky do předu. Nemohli jsme si vybrat lépe viz můj profil.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, nevím odkud jste, ale pokud mohu, nabídnu Vám naši restauraci s penzionem 5km za Prahou 5. Hostiny až pro 110 osob, zajistíme obřad na zahradě, raut, grilovaní. Ubytování pro 35 osob, zbytek do stanů. Prohlédněte náš profil, a v případě zájmu mne kontaktujte pro volné termíny, nebo dotazy.
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuju penzion Setina v Pusté Polomi, budeme tam mít svatbu, obřady dělají venku i hostinu, taky tam budeme spát koukni na www.penzionsetina.cz :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Mám stejné požadavky jako zakladatelka, lidí max. 60 a je to teda děs něco sehnat! U mě teda ideálně vysočina a okolí. Přijde mi, že tu pomalu nic není! Nádherný je Davídkův mlýn - okolo Kutné Hory Restaurace Cartellone - Pardubice Ještě jsem dostala tip na Šiškův mlýn - Telč Na výše zmíněná místa se plánuju zajet podívat. Jinak byla jsem už tak na 10 místech a hrůza děs! Asi se nemám kde vdávat, musím prostě jet min. 50 km od domova... :-x
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?