Havlíčkobrodsko - Dočkalův vs. Šejdorfský mlýn

ahojte, potřebovala bych poradit :-) rozhodujeme se mezi těmito dvěma mlýny a uvítala bych nějaké aktuální zkušenosti, názory apod, mockrat diky za jakykoli info :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj budeme mít svatbu v Šejdorfu ted v srpnu, chtěli jsme v Dočkalově ale recenze a přístup paní majitelky nás odradil. Postupně sem se dozvěděla, jak se chová k hostům v průběhu svatby, že ubrusy nejsou ubrusy ale hodně letitá prostěradla. Obsluha nic moc... Obrečela sem to protože prostředí je tam krásné, ale nakonec jsme vybrali Šejdorf, s Koudelkovejma je radpst komunikovat a ppkud chceš svatbu v roce 2017 tak spěchej už v únoru říkalo že mají hpdně narváno a poptávka je po nich vysoká :-). Vím že už objednávají i na 2018. Dobrý výběr přeji :-)
Odpovědět
z Dockalova mlyna mi ani neodepsali, takze tak no....
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 7 měsících
Profilova fotka
Tak my zase opravdu spatne zkušenosti s Šejdorfem!!!! Jednání tamních majitelů bylo opravdu katastrofální!!!! Mame svatbu v Dočkalove Mlyne a nemohli jsme si vybrat lépe!!!!!
Odpovědět
no my nakonec vybrali ten sejdorf a zatim jim nemuzeme absolutne nic vytknout, dosavadni prubeh je na jednicku s hvezdickou :-) :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@kristy77 určitě nebudete litovat. Měly jsme tam vloni v červenci a byl to ten nejúžasnější den. Všichni naši kamarádi na to vzpomínají jako na nejkrásnější svatbu na které byly ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?