Hájenka Kutná Hora, Kolín

Zdravím nevíte někdo o nějaké hájence v okolí Kolína nebo Kutné Hory a jak se cenově pohybuje? Potřebovali bychom s kuchyňkou asi pro 50 lidí ale ne nějak moc drahé :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Vím o jedné v okolí Mělníka, ale to je možná pro vás moc daleko?
Odpovědět
Nevím, kolik si představujete nájem, ale tyto bych řekla, že jsou cenově v pohodě: Mezi Konárovicemi a Tři Dvory je jedna, ale zda se tam vejde 50 lidí, to nevím, ale my měli v plánu 50 a na termín jsme se tam ptali, už jsme to měli tak nějak vymyšleno, ale bohužel v ty naše termíny už měli obsazeno ;) Jinak ještě v Církvicích, ale tam je to tak akorát na hostinu a hlavně nám známý říkal, že když je vedro, tak tam dělat hostinu je neštěstí (je to bývalý mlýn a sezení je udělané v podkroví, takže je tam opravdu teplo, prý raději pak vše vynosili ven pod party stany). Něco by snad mělo být ještě ve Zbraslavicích, ale název a podrobnosti nevím, vybrali jsme nakonec jiné místo a tohle už neřešili. Ještě jsme vlastně koukali ještě na penzion v Rohozci, tam nám cena za pronájem a přespání přišla taky v pohodě, ale paní moc termínů volných pro svatby nemá a navíc je potřeba do 22:00 končit (možná jen hudbu a nehlučit).
Odpovědět
@svatbaspribehem to je trochu daleko no...bohužel @handa6 můžu se zeptat na kontakt na tu mezi třemi dvory a Konárovicemi? Ve Zbraslavicích je rekreační středisko tam jsme to chtěli původně ale říkali nám že tam tou dobou bývá hodně lidí a nejde to úplně oddělit. Kolik to vychází v Rohozci?
Odpovědět
Kdysi jsme cyužívali lovecký zámeček v Opatovicích u Červených Peček, nevím zda to nyní stále nabízejí k pronájmu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Lovecký zámeček v Opatovicich už k pro nájmu není... Včera jsem mluvila s panem 😊
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?