Garden svatba - jižní a střední morava, valašsko

Ahoj, chtěli bychom mít svatbu spíš jako garden party a nemůžeme najít vhodné místo na moravě (ideálně jižní, střední a valašsko). Vše by mělo být na jednom místě, obřad ideálně na zahradě, v sadu, vinici, apod., hostina za hezkého počasí taky venku, včetně ubytování pro cca 70 hostů. Poradíte? Díky.
Odpovědět
Můžu poradit. Podle mne ideální Čechy pod Kosířem. Je tam zámek, nádherný zámecký park, v oranžerii (nedávno opravené) nebo i parku, např. u altánku by byl nádherný obřad, je tam také penzion Mánes, kde je možné se ubytovat a navíc u toho penzionu je spodní areál, jakoby na zahradě, kde je posezení, výčep apod. Je to nedaleko Prostějova. Koukni na můj fotoblog.
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý deň, ak môžem poradiť...sami sme mali svadbu tento rok na juž. morave v Nechorách U Jeňoura. Romantika vo vinici, garden party, 66 hostí a všetci spokojní s jedlom, personálom aj miestom :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Klokočůvek kousek od Nového Jičína. Je tam zrekonstruovaná stodola, kde se teď pořádají hostiny, velká zahrada a obřad probíhá právě hned vedle té stodoly.
Odpovědět
@anetajan Ahojky, ráda bych se zeptala jak probíhala domluva na hostinu? jak jste to měli, třeba s výzdobou stolu, květinami na stůl, vlastní alkohol, cukroví apod.?
Odpovědět
Profilova fotka
Taky by mě zajímalo nějaké vhodné místo na Valašsku :)
Odpovědět
@lenniet: Domluva v poho, výzdobu stolů i květiny na stůl zajistili v penzionu. Jen je třeba přesně říct svoji představu. Vlastní alkohol-dohodli jsme se, že budeme mít svoji slivovici, pivo i víno zajistí penzion. Na vlastním cukroví jsme se také dohodli.
Odpovědět
@anetajan sestra prave mela svatbu, kdy si dovezli vlastni rum, vodku a vino......pivo, panaka na uvitanou, apod. už byly zajištěné...ale prostě ten alkohol udělá hodně....i nealko...jako 30kč za 0,2 l džusu je docela pálka když je svatba v létě...viděla jsem jak to do nich teklo....
Odpovědět
To vždy záleží na dohodě s majitelem zařízení, kde se svatba koná. Někteří jsou přístupní i tomuto, ale v Čechách je ještě jedna možnost, a to pronajat si pěkný sál v nové multifunkční budově a tam si můžete vzít jakékoli pití svoje, je tam i výčep, jen si musíte zajistit jídlo, a to buď nějaký catering, nebo vlastními silami. Nájem toho sálu se ale pohybuje něco málo nad 2 tis. Kč.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 5 letech
Profilova fotka
Ahojky , mám velkou prosbu, potřebovala bych svatební stodolu okolí Val.Mezu na březen s vlastním cateringem,děkuji moc Martina
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?