Farma Hory, Loket - rušíte svatební hostinu?

Ahoj vsem, meli jsme na letosni leto zamluvenou hostinu na farme Hory u Lokte u K. Varu. Prave jsem volala pani provozni a pokud jsem dobre vyrozumela (byl tam spatny signal), tak pry bude od cervna novy pronajimatel a svatby se pro letosek nekonaji, ze pry lidi i volaji a svatby sami rusi.... jsem z toho v soku a modlim se, aby to bylo nejake nedorozumeni jenom.... nemate nekdo podobnou zkusenost nebo vice info? DIky a pekny den, CoroM
Odpovědět
Profilova fotka
corom ahoj,tak to je síla,budete tedy hledat něco nového?Ten Kynžvart jste zkoušeli?Moc mě to mrzí.My máte ten Pošťák.Co Andělská hora,tam je i ubytování.
Odpovědět
nazdarek, no ten Kynzvart jsem zvazovala, ale je to fakt dost z ruky :( o te Andelce nevim ze by tam bylo neco, mrknu do googlu :)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, Hory jsme také dlouho zvažovali. ale od známého jsme brzy dostali echo, že na svatby to tam letos opravdu nevypadá. Na Andělce jsme také pořád, ale opravdu mě nenapadá jaké dobré ubytování by tam bylo :D
Odpovědět
Ahoj Mabelyne, a nevis co presne se tam v tech Horach deje? ja jsem z toho dneska uplne spatna, dlouho jsme si lamali hlavu kde to udelat, nakonec i menili datum tak, aby tam meli volno, a ted tohle...kde to nakonece budete mit vy? Jinak ja jsem na netu na te Andelce taky nic nenasla :(
Odpovědět
Profilova fotka
@corom : Bude to mít někdo jinej a nevím jestli to nebudou úplně předělávat. Naštěstí jsme nic objednaného neměli. No a proto místo na hostinu zatím nemáme, ale na to je čas furt. Spíš jsme přemýšleli i o naší zahradě. Prostě si to všechno uděláme sami. A co třeba statek Bernard?? Kde budete mít obřad??
Odpovědět
no, mame jim zavolat jeste za 2 tydny, tak jsem na ne zvedava.... obrad budeme mit v Becove, a s tim mistem na hostinu je to trosku komplikovany u nas, budeme tam mit kopu malych deti, takze potrebujeme neco se zahradou a navic i s par pokoji, kde nechame prcky spat.... prave ta farma byla idealni :( Bernard jsem premyslela taky, ale ma draha polovicka ho nechce, pry se mu to moc nelibi (nechapu :)))
Odpovědět
Profilova fotka
@corom : Jasně, uvidíte. Třeba to bude úplně jinak. Divila bych se, že by nechtěli pořádné kšefty. Bernard je fajn a děti by se vyžily, spát tam také můžete. A je to pěkné v přírodě. Ale i přesto se mi to zdá od Bečova docela daleko. My ho kůli tomu zavrhli, že z Varů pěknej kus. A tam najít dobré místo na hostinu bylo také docela problém.
Odpovědět
Profilova fotka
omlouvám se za překlep myslela jsem Vítkovu horu,chybička se vloudila.
Odpovědět
Profilova fotka
Vítkovka je taky výborná. To je dobrý tip.
Odpovědět
jj, Vitkovka je taky dobrej napad :) teda jestli ja se nakonec nekde vdam, tak se taaaaaak opiju (kojim, tudiz si dam jedno vino a budu pod stolem :)))))
Odpovědět
Profilova fotka
Proto jsem ráda,že našemu malýmu už budou v létě dva roky a kojení máme za sebou.Taky kila z těhotenství mi šla dolu až když jsem přestala kojit,tak už budu mít zpět svojí postavu. Jinak držím palce ať už se v žádné restauraci nemění majitelé.Na mě udělal moc velký dojem šéf kuchař v tom Poštáku,je to profesionál.Tak snad vše a všem klapne.
Odpovědět
no o tech poporodnich kilech mi ani nemluv :) ale do leta budou muset byt pryc, to bude prckovi rok :) ten Postak vypada hodne dobre, koukala jsem na fotky z nejakych svateb, udelali jste dobre
Odpovědět
Článek se načítá
Ahoj devcata, tak hlasim, ze my stale nemame jiste misto na hostinu :) otazecka - kolik si tak myslite, ze bude stat obed - menu - na osobu a pak raut? berme tak prumernou az lepsi restauraci.... Jinak mam zamluveno (ale ne vymysleno :))) - kytky, hudbu, cukrovi, jo a Becov zaplacenej... co vy, jak postupujete?
Odpovědět
Profilova fotka
@mabelyne @corom @lenkapej Ahoj holky a co takhle Starý mlýn v Březové u Varů,tam je to tam krásné,příroda ubytování... ....měli jsme tam několik pracovních akcí a vždy vše super.
Odpovědět
@blancina tak presne tam jsme to puvodne chteli... ale svatby rezervuji pouze v pripade, ze si zarezervujes minimalne 20 pokoju, pry jim to rusi ostatni hosty, jo a v 22:00 se ztisit a ve 24:00 konec... na to jsme nemohli pristoupit :(
Odpovědět
Profilova fotka
@corom Opravdu,tak to jsem netušila,my jsme vždycky pařili déle něž je do půlnoci...... tak asi přijdou o hodně klientů,když mají takové podmínky.
Odpovědět
Profilova fotka
@corom @blancina tak to mě moc mrzí,že ta hostina ještě není na 100%.Nám v Pošťáku řekli ať počítáme oběd plus raut 1000 na osobu,ještě bude záležet co si vybereme,ale určo to nebude svíčková,nebo knedlo... Na St. mlýně je to hezký,ale slyšela jsem dost negativ,vlastní to bývalý voják a je dost a dost na peníze. Blancina má v albu moc hezké foto z Bochova z restaurace. My jsme ted otestovali cukráře a muziku pro starší a pokročilé,bez dechovky by to nebylo pro naše staříky a modernu nám snad odehraje kamarád. Gratuluji k výběru šatů blancino.
Odpovědět
Profilova fotka
@lenkapej děkuji x-)
Odpovědět
ahoj holky, taky jsme přemýšleli o hostině v horách, měla to tam loni kamarádka a moc si to chválila, naštěstí (když to teď čtu) tam na náš termín neměli místo, pak jsme komunikovali s Pošťákem, ale ten ve finále, když nám poslali kalkulaci vyšel strašně draho a nebylo tam ubytko, tak jsme se rozhodli nakonec rozhodli pro Vítkovku a zatím nelitujeme, s pánem už jsme měli schůzku a nic pro něho nebyl problém a je to tam moc hezký :-) Tak to COROM můžete zkusit třebas tam a uvidíte, jak se vám to bude líbit ;-)
Odpovědět
@kacenkag nazdarek, a ta Vitkovka - jakou vam udelali cca kalkulaci na osobu? to by me zajimalo :)
Odpovědět
@corom tam to vychází cca 1000na osobu i s pitím, ale asi záleží, co si kdo navymýšlí ;-)pán říkal, že to tam takhle je, 500jídlo a 500pití.
Odpovědět
tak to je docela v pohode :) a devcata, nemate nejake reference na ten golfovy zamecek v Cihelnach? moje segra tam mela taky hostinu, ale je to uz 12 let, zmenili se provozovatele a vubec... nejake drby? :))
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?