Famoz club - Zvířetice - zkušenosti

Zdravím všechny. Nemáte prosím někdo zkušenosti s pořádáním svatby ve Famoz clubu ve Zvířeticích? Plánujeme tam svatbu - obřad, hostinu, raut i ubytování, vše na jednom místě. Máme asi 80 lidí. Zajímá mě cokoli ohledně přístupu majitele, kvality jídla na hostině a rautu (poměr cena - výkon, ceny již známe, neznáme kvalitu), chování a přístup personálu, zda dodrželi cenovou nabídku, s čím byl případně problém atd. Děkuji moc za jakékoli informace!
Odpovědět
@katusa_d dobrý den,chci se zeptat, brali jste se nakonec ve Zvireticich nebo jinde?
Odpovědět
Dobrý den, svatbu jsme měli jinde. Nakonec se nám podařilo najít jiné místo, které lépe splňovlo naše představy. U Famoz Clubu se nám moc nezdál přístup ohledně cen (p. majitel si účtoval každou drobnost zvlášť, zapůjčení ubrusů na stoly, uchování dortu atd., což za situace, že tam máme akci pro 80 lidí s jídlem, pitím i přespáním, se nám zdálo přehnané. Hlavně "přátelská cena" spaní 750 Kč za noc i pro kamarády, co měli spát v hromadném pokoji pro 7 osob, to se nám zdálo moc. Finance nebyly úplně hlavní parametr, spíše nám šlo o princip a preferujeme jiný přístup. Ale místo na svatbu je to jinak moc pěkné, mají i velkou zahradu, kde i oddávají (půjčují i slavobránu a židle na obřad). A přístup p. majitele byl jinak profesionální. Bylo zřejmé, že v pořádání svateb je zběhlý a věřím, že by vše proběhlo dle domluvy. Pokud byste měla zájem, možná ještě někde vyhrabu cenovou nabídku. Hezký den.
Odpovědět
A můžu se zeptat, kde jste to nakonec měli?
Odpovědět
Nakonec penzion a camping Český ráj - Kněžnice u Jičína.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@katusa_d Ahoj, myslíš, že bys ještě vyhrabala cenovou nabídku? Jsme zasnoubeni teprve chvilku, ale už řešíme termín a místo a dnes nám byl právě doporučen Famoz Club Zvířetice, taky budeme mít cca 80 lidí. Předem děkuji.
Odpovědět
Ahoj, písemnou cenovou nabídku bohužel asi nedohledám. Ale z principu se nám nelíbil přístup, že p. majitel chtěl platit např. i za půjčení ubrusů, za krátké uskladnění dortu atd. Když někde pořádám akci pro 80 hostů, kteří tam jedí, pijí, spí, tak bych čekala asi trochu jiný přístup. Ale ve svatebním byznysu je tohle asi dnes už normální. Jen nám toto není principiálně sympatické a podotýkám, že to u nás nebyla otázka peněz. Jo a taky ubytování - p. majitelem extra přátelská jednotná sazba 650 osoba za noc - za dvoukůžkový pokoj cena dobrá, ale za pokoj s 8 postelemi 650/os/noc se nám cena zdála přemrštěná. Z mých několika zápisek (ceny k létu 2017): výzdoba stolů - 5000,- Můžete si vyzdovit sami, ale zaplatíte min. za ubrusy asi 600, uskladnění dortu 600, výzdoba zahradního altánu, květinový oblouk a židle pro rodinu (obřad na zahradě Famoz klubu) - 3000, koňské spřežení 5000, DJ 5000. Večerní raut na osobu bez pití 650,- (příp. guláš a tatarák se platí zvlášť navíc). Jinak, jak už jsem někde psala, místo je krásné, klidné, je možno pařit do nočních hodin. Obřad je možný přímo na místě. na velké zahradě nebo na zřícenině cca 2 km vedle, kam si můžete objednat koňské spřežení. Prostor uvnitř se nám také vcelku zamlouval. Pro max těch 80 lidí myslím pohodlné a dostačující. Je tam i bazén se slanou vodou, který je možné využít za příplatek 1000 Kč za hodinu. Chce to vidět naživo. Katka
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?