Drmalská myslivna u Jirkova, je otevřená?

Zdravim, Nevite nahodou zda je otevrna drmalska myslivna u Jirkova? Nefunguji jim stranky a i email se mi vraci ;( moc by se mi tam libila hostina.. Nemate pripadne tip na neco podobneho v okoli? Diky moc za odpovedi, Nika
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, je otevřena, denně od 11 hodin, pokud jsi z okolí, tak si tam zajeď a domluv se s p. provozní. :-)
Odpovědět
Tak to je super, snad se tam zítra dostaneme. Právě mě velmi překvapilo, že jim nefunguje web ani email :( a je to škoda.. myslíš, že by se tam dal udělat i obřad?
Odpovědět
Profilova fotka
Ano, my ho tam neměli, ale ta svatba před námi ano, je tam krásná zahrada :-)
Odpovědět
No tak to je super, to budu muset asi na matriku do Chomutova, že? Ještě uvažuji o červeném hrádku a pak hostinu v zahradní oranžerii :) máš moc hezké fotky, musela to být krásná svatba!!!
Odpovědět
Profilova fotka
odkud jsi? Já měla obřad na ČH a původně jsem hostinu chtěla taky tam, ale pak jsme se rozhodli jinak a nelituji :-)
Odpovědět
Z Litvínova.. nechce se mi dělat obřad v Mostě, není tam moc hezké prostředí a mám představu něčeho v přírodě. My chceme svatbu až příští rok v červnu, ale chtěla jsem s dostatečným předstihem najít místo :) Akorát teď jsem trochu v šoku http://reality.remax-czech.cz/detail/... ta myslivna je na prodej.. no to příští rok nevím jak to s ní bude :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Máte to až skoro za rok, tak uvidíš...třeba se někdo najde hodně brzy a bude to opět v provozu, i když v podstatě je to i nyní v provozu, co vím, tak je momentálně v pronájmu, ale funguje. :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?