Drahá svatba za málo peněz

Ahoj dámy 👋🏼 Doufám, že nikoho nenaštvu znovu založenou diskuzí na téma, které je tu mockrát. Ale pročítala jsem všechno několik dní, a (asi pochopitelně) nic neodpovídá přesně mně. Nic jsem si z toho nevzala. Mám dotaz. Chtěla bych krásnou, velkou svatbu ale za málo peněz. Jak na to? 😅 Obepsala jsem asi 15 farem, statků a resortů. Všechny vyjdou zhruba na 150K s veškerýma službama, samozřejmě spíš ještě víc. Plus všechny ostatní věci které k tomu patří za další peníze, jasně. To je na nás prostě moc. Třeba přispějou naši, třeba by se něco vrátilo. Ale na to nejde spoléhat. Co bych chtěla? Ideálně nějaký areál mimo Prahu, u přírody, kde bychom mohli i v klidu pobýt a přespat. Super by bylo, kdyby tam bylo vyžití pro děti, těch máme v rodině všichni dost. Ideálně aby se vše dalo vyřešit v rámci toho jednoho areálu. Chci si sama najít DJe a fotografa. Naopak věci jako šaty, prsteny, hry, dárky, dekorace pro mě nejsou tolik důležité. Jídlo a pití průměrně, normálně. Určitě bych chtěla, aby si hosté hradili tvrdé a případný nocleh. Priorita jsou pro mě hezké místo, hudba a fotky/videa. Druhá věc je, že nás je hodně málo. Má rodina bude docela malá, partnerova větší. Ale kamarádi a známí, těch by bylo hodně málo. Myslím, že celkem by nás bylo tak maximálně 30-40, spíš míň. Budget zatím nemáme. Ale určitě nemáme sto tisíc plus. Ještě dodám, že svoje zahrady a podobné nemáme. Jsme z Prahy. Nebylo by nakonec nejsnazší udělat obřad na úřadě a jít do restaurace? Ale to se mi prostě vůbec nelíbí. :( Nemá někdo z vás, prosím, nějaký tip jak na to? Fakt mě to trápí, celý život jsem čekala, těšila se... A teď zjišťuju, jaká drahá sranda to je. A složitá. Neumím si to absolutně představit. Ani platit, ani řešit. Nevím vůbec, kde a jak začít. 😩🙏 Jak se plánuje svatba pro ,,chudší" 😅, kdy nepředám se zálohou všechny představy agentuře nebo resortu a neřeším věci za jejich spolupráce? Mám marnou vizi, teoretické datum a to je všechno. Díky, B.
Odpovědět
Profilova fotka

Odpověď na příspěvek od honeybee92:

Ahoj dámy 👋🏼 Doufám, že nikoho nenaštvu znovu zal…
@honeybee92 Dobry den, jestli je vule pro svatbu v tydnu mimo vikendove terminy, tak se mi ozvete a treba neco vymyslime. S pozdravem Lukas Ferenc Farma - Heroutice
Odpovědět
Dobrý den, můžu vám nabídnout náš hotel na okraji Prahy- Dolní Počernice. Děláme vše na jednom místě. Svatební obřad, hostina v sále s venkovní terasou. Dětské využití v zahradě ( trampolína, klouzačka, pískoviště). Svatební nabídka je na našich stránkách www.svornost.cz
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od farmaheroutice:

@honeybee92 Dobry den, jestli je vule pro svatbu …
@farmaheroutice Dobrý den, moc děkuji za vaši reakci :) Váš prostor znám, předpokládám, že jsem poptávku nezadala právě kvůli cenám. Co se všedního dne týče, přiznám se, že bych to musela zvážit skrz hosty. Ale pokud bude možné, budu určitě ráda za bližší informace, ráda zjistím více :) Vaše farma se mi líbí. Díky! B
Odpovědět

Odpověď na příspěvek od svornost:

Dobrý den, můžu vám nabídnout náš hotel na okraj…
@svornost Děkuju, ráda se mrknu na vaše stránky :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Zkus zámek Strážovice - z Prahy se tam dá dojet za celkem rozumnou dobu. Je to už sice tři roky, ale nájem včetně ubytování byl poměrně slušný. Jen jsme si tenkrát museli vše zařizovat sami, byl nám jen předán prostor. Ale zase to umožňuje např. ušetřit na pití, když si ho nakoupíš sama. Catering se také dá sehnat, jen upozořnuji, že co se jídla týče, není reálně rozdíl mezi cenou jídla v restauraci a od cateringové společnosti.
Odpovědět
Profilova fotka

@farmaheroutice Dobrý den, moc děkuji za vaši rea…
@honeybee92 nejlepe kdyby ste mi zavolala na cislo 734255855 a vse muzem probrat po telefonu :)
Odpovědět

@honeybee92 Ahoj, zkus ve středních čechách statek v Řevničově, majitelé se zdají velmi vstřícný. A jelikož jsme na tom podobně, hledali jsme až jsme našli tento statek. Je to hned vedle úřadu, takže obřad, hostina bude na jednom místě a okolí je moc hezké na fotky. Budeme mít vlastní jídlo i pití, obsluhu si zařídím... Jsem na to zvědavý, nic méně zařizování a naplánování toho jednoho dne je fakt mazec...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících

@honeybee92 Dobrý den ,ozvěte se mi na 774519710 napište :) mám pro vás skvělý plán krásné svatby ;) Péťa
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?