Odpověď na příspěvek od honeybee92:
Ahoj dámy 👋🏼 Doufám, že nikoho nenaštvu znovu zal… @honeybee92 Dobry den, jestli je vule pro svatbu v tydnu mimo vikendove terminy, tak se mi ozvete a treba neco vymyslime. S pozdravem Lukas Ferenc Farma - HerouticeOdpověď na příspěvek od farmaheroutice:
@honeybee92 Dobry den, jestli je vule pro svatbu … @farmaheroutice Dobrý den, moc děkuji za vaši reakci :) Váš prostor znám, předpokládám, že jsem poptávku nezadala právě kvůli cenám. Co se všedního dne týče, přiznám se, že bych to musela zvážit skrz hosty. Ale pokud bude možné, budu určitě ráda za bližší informace, ráda zjistím více :) Vaše farma se mi líbí. Díky! BOdpověď na příspěvek od svornost:
Dobrý den, můžu vám nabídnout náš hotel na okraj… @svornost Děkuju, ráda se mrknu na vaše stránky :)Odpověď na příspěvek od honeybee92:
@farmaheroutice Dobrý den, moc děkuji za vaši rea… @honeybee92 nejlepe kdyby ste mi zavolala na cislo 734255855 a vse muzem probrat po telefonu :)Odpověď na příspěvek od honeybee92:
Ahoj dámy 👋🏼 Doufám, že nikoho nenaštvu znovu zal… @honeybee92 Ahoj, zkus ve středních čechách statek v Řevničově, majitelé se zdají velmi vstřícný. A jelikož jsme na tom podobně, hledali jsme až jsme našli tento statek. Je to hned vedle úřadu, takže obřad, hostina bude na jednom místě a okolí je moc hezké na fotky. Budeme mít vlastní jídlo i pití, obsluhu si zařídím... Jsem na to zvědavý, nic méně zařizování a naplánování toho jednoho dne je fakt mazec...Odpověď na příspěvek od honeybee92:
Ahoj dámy 👋🏼 Doufám, že nikoho nenaštvu znovu zal… @honeybee92 Dobrý den ,ozvěte se mi na 774519710 napište :) mám pro vás skvělý plán krásné svatby ;) Péťa