Doporučujeme penzion Kamenný dvůr v Písnici

Vážené nevěsty, pokud hledáte vhodné místo pro svatební hostinu, vřele doporučujeme penzion Kamenný Dvůr. Svatbu jsme měli 25. 5. 2013 a lepší místo jsme si opravdu nemohli vybrat. Skvělá komunikace, výborná obsluha, vynikající jídlo a velmi přívětivé ceny. Pokud budete mít jakékoliv bližší dotazy, ráda je zodpovím na e-mailu insomny@seznam.cz
Odpovědět
Tak já tedy musím bohužel nesouhlasit. Místo je opravdu hezké, altán venku je nádherný, ale to je asi vše. :( My z toho místa byli nadšený, ale dnem svatby se to změnilo, je to veliká škoda, protože to prostředí je opravdu moc příjemné. Dekorace (byla dovezena) - oni přichystali, tak jak jsme si přáli Jídlo (svatebčané) - hrůza!!!!!! Polovina svatebčanů maso nedodělané, syrové. Polévka bez chuti a strašně mastná. Jedině předkrm se dal jíst - tam nebylo moc nic zkazit. Raut - to musím vychválit!! (na klobásy vzpomínají všichni hosté do dnes) raut mají opravdu dobrý - vše bylo, jak jsme se předem domluvili s majitelem. Akorát pokud uvažujete mít tady raut - tak si dejte bacha na předběžnou kalkulaci od pana majitele, naší nabídku vypracovával na počet hostů (kdybychom měli dát na něho - tak to jídlo z rautu dojídáme až do dnes) i tak se jídlo odváželo domů. Personál - hrůza!!!! Mladá slečna, která tam ten den asi pomáhala nemohla nalévat alkohol, takže jsme museli stále čekat až se uráčí přijít jiný personál. Na celou svatbu byli pouze 2 servírky - brigádnice, která se snažila, ale bohužel odešla domů brzo a druhá stálá servírka, která nemohla už být více otrávená a nepříjemná. Ceny - co se týče cen, tak tento podnik má ceny příjemné (Když jsme ráno viděli účet, tak nás ale překvapily některé položky) Penzion - pokoje jsou malinkaté, čisté - na jedno přespání vyhovující, akorát už brzo ráno Vás budí uklízečka, klepe na Vás, že máte opustit pokoj, aby tam mohla uklidit. A aby toho nebylo málo, tak poté co Vás uklízečka vykope z pokoje (8 hod.) tak čekáte až do 12 hod. na tu nepříjemnou servírku z večera, aby jste jí mohli zaplatit. Sedíte v altánu bez pití, o hladu..... když zavoláte majiteli, tak ten Vám pouze řekne: " musíte čekat na servírku, ona se vyspí a přijede." Přitom se domnívám, že v tomto areálu bydlí jak majitel, tak jeho rodiče. Takže když si vezmu pro a proti - tak bohužel převládá to proti (ani výborný raut to nezachrání).
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 8 letech
Profilova fotka
Pokud hledáte místo, kde se dá skvěle najíst, uspořádat rodinná oslava a nebo svatba, tak Kamenný dvůr v Písnici pod vedením manželů Zedníkových je to pravé místo pro vás. Katka a Libor Zedníkovi jsou zkrátka týmový hráči. Jejich personál na place (Miloš, Štěpán a Pavlína) umějí být diskrétní a naprosto s přehledem zvládli mou živou rodinu. Jakmile bylo po svatbě, tak jsem byla svědkem jak personál makal do ranních hodin. Nevěřila jsem vlastním očím, jak mi sklidili výzdobu na stranu a jídlo, které zbylo, mi perfektně zabalil a uchovali v chladu, tak abych ho mohla ještě rozdat druhý den nejbližší rodině. Když jsem se po své svatbě ptala svatebčanů zda bylo vše v pořádku, tak jsem slyšela jen samou ódu na prostory, personál a jejich skvělou kuchyni! Nebudu se tady moc rozepisovat, protože by to pak nechtěla většina číst, ale pokud bude chtít někdo povyprávět o tom, jak jsem se málem nevdala a jak mi byla Katka Zedníková (od teď je to pro mě LVICE) k ruce, tak mi napište na e-mail adel.prochazkova01@gmail.com a já Vám to všechno povyprávím.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?