Doporučte místo na svatbu v okolí Havlíčkova Brodu

Ahoj, budu se vdávat na Vysočině, nejlépe v okolí Havlíčkova Brodu a popravdě nemůžu stále přijít na "to pravé" místo. Tudíž jsem se chtěla zeptat, jestli některá z vás má s tímto městem zkušenosti a popřípadě jaké. Díky moc za jakoukoli inspiraci
Odpovědět
Ahoj zkus se mrknout na diskusi Jihlava a okolí, tam se řešil i Brod.
Odpovědět
Profilova fotka
Anyc, videla jsem od nekoho krasne fotky z nejakeho penzionu v Okrouhlicce a ten me uchvatil. Jinak by s emi i libil obra dna Lipnici v kapli a pak nekde obed, zalezi, kolik mate lidi. U Jihlavy je pekny Hanesuv mlyn a pak je neco ve Stokach, co se mi take na fotkach libilo. A zamek ve Svetle, tam v parku jsem to take chtela.
Odpovědět
Díky, právě, že nás bude mraky a potřebuju nějaký šikovný sál i na kapelu. Odhaduju to tak předběžně na 85-90lidí, ale ještě nejsou počty konečné:-)
Odpovědět
Ahoj , přítel je z Chotěboře což je 12km od Havl Brodu a také řeším místo svatby někde blízko.Je pravdou, že chceme mít svatbu v kempu a ne na zámku nebo na úřadě, ale kdybyste někdo věděl o nějakém pěkném kempu přibližně do 30 km od Havl Brodu budu moc ráda.Díky
Odpovědět
krásné obřady se dělají na Šejdorfském mlýně v Okrouhličce, obřad, raut i tancovačka jsou pod širým nebem, mají to tam moc hezky udělané :-) odkaz na jejich stránky můžu poslat do IP. jinak Lipnice je úžasná, taky jsem se tam vdávala x-) ... jo a slyšela jsem, že někde na Lipnici je nějaký velký statek nebo něco takového, co se dá na takovouhle příležitost pronajmout - Malířovna... vím, že tam měla svatební oslavu jedna známá, ale bohužel kontakt ani osobní zkušenost nemám.
Odpovědět
Chaarleene: rozhodně odkaz do IP pošli .Děkuju mockrát
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?