Domácí svatba ve velkém počtu lidí

Zdravim vsechny nevesty :) Potrebovala bych poradit od zkusenejsich..v Praze jsme s pritelem teprve kratce a moc to tu jeste nezname. Budeme se brat v zari 2016 a preferujeme nejake mistecko v Praze nebo blizkem okoli (do 20 Km od Prahy). Problem ale je,ze bychom radi oslavu v domacim duchu..vse i s obradem na zahrade, nekde v prirode a klidecku, kde se muze pronajmout bokem catering, ns opekanim prasatka. A nebo, kde je catering zarizen majitelem objektu, ale dovoli nam donest si tvrdy alkohol a nejake predkrmy ze Spanelska (bude to cesko-spanelska svatba pro 100 lidi). Doposud nam kazda restaurace/hotel davaji jen spoustu podminek a zakazu..a to se mi vzhledem k cene, kterou jsme ochotni u nich zaplatit, nelibi ;( Radi bychom si sami urcili, co na nasi svatbe muze byt a co ne..ale takove misto je velmi tezke najit :( Nevite o necem, damy?😊
Odpovědět
Profilova fotka
Řekla bych, že taková místa jsou dost nedostatkovým zbožím. V podobném duchu to chce kde kdo a všichni nakonec narazí. na pronájmu takového objektu by si někdo mohl udělat dobrý kšeft! :) (Ale ne, bohužel, nevím, vždycky to nakonec skončí tím, že dotyčný buďto sleví ze svých požadavků a přistoupí na tu komerční verzi nebo se najde nějaký příbuzný/kamarád který vhodný pozemek vlastní - jak se nakonec podařilo i nám.) Tak držím palce s hledáním...
Odpovědět
Profilova fotka
Dobrý den, ono to opravdu pro nás - podnikatele není možné, a tudíž pro Vás - co chcete ušetřit nemožné najít :-) Ale budu mluvit za sebe, máme takové prostory které hledáte, velkou zahradu, sezení na zahrádce, uzavřený dvůr, klimatizovanou restauraci, krb na grilování prasátka, možnost ubytování, mhd v dosahu... Ale to nás všechno něco stojí - platím pána co se stará o zahradu, dvůr se musí zametat, v létě splachovat, o klimatizaci a nákladech za energie ani nemluvím. Kolem svatby pro 100 osob je spoustu práce, příprava začíná několik dní dopředu, a všichni kdo se na tom podílejí chtějí zaplatit. V neposlední řadě řádně platím daně! Nevím kde jste se všude ptali, ale za mě mohu slíbit, že držíme ceny velmi nízko, vzhledem k tomu že neplatíme žádný pronájem, ani nic městu. (Na rozdíl od chudáků "pražáků"). Kdyby jste měla zájem, ráda Vám pošlu průvodce našimi svatebními hostinami, aby jste si udělala představu o cenách. A co se týče donesení vlastních španělských specialit - rozhodně nejsem proti ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Doporučuji vám jít v sobotu na veletrh Svatební Cirkus - svatby jinak....je to o alternativních dodavatelích a mimo jiné tam padne spousty tipů na místa, o kterých mluvíte :-)
Odpovědět
To je super typ, dekuji, na veletrh zajdu ;)
Odpovědět
@amenophus dekuji..budeme nejake to stesticko potrebovat. Nerada bych skoncila na te komercni verzi ;(
Odpovědět
@kvetaszenkova Moc diky za odezvu ;) Radi bychom svatbu, co nejvice v domacim stylu..a zaridili bysme si radi nejake ty spanelske dobrutky a pokud mozno, tak i tvrdy alkohol. Zbytek bychom uvitali od Vas. Je mozne v prostorach zahrady opekat cele prasatko a stravit cely den i vecer venku, pokud nebude zima a prset? Nebo se kvuli sousedum v urcitou dobu musime odebrat dovnitr restaurace? Budu moc rada pokud mi muzete zaslat vaseho pruvodce svatebnimi hostinami 😊 S pritelem se na to podivame. Dekuji.
Odpovědět
Profilova fotka
@najby Sele lze opékat v krbu který je součástí zimní zahrady. Pokud bude počasí, můžete být na zahradě a zahrádce do 22 hodin, poté pouze ve vnitřních prostorách. Ráda Vám pošlu průvodce, prosím napište mi ( třeba do soukromých zpráv) Váš e-mail, sem to přiřadit nelze.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?