Chceme svatební obřad i hostinu v přírodě v Brně. Kde?

Ahoj Holciny, planujeme svatbu na 6.6. 2008. Chteli bychom se vzit nekde v zelenem, mit obrad a hostinu v prirode.... nekde v peknem prostredi v brne a nebo blizko brna. Predstavujeme si tzv garden party. Ziji ale v australii a tak nemohu osobne hledat nejake vhodne misto. Vite nekdo o necem, co by se na takovou garden party hodilo??? dekuji a krasny slunecny pozdrav z Perthu
Odpovědět
Profilova fotka
Čauky, míst by bylo na výběr dost, jen si nejsem jistá s tím termínem :-( Včera jsem zamluvila termín na 6.9. na jižní terase na Špilberku, jinak bylo plno. Pěkné je to v Denisových sadech pod Petrovem nebo altánek pod Špilasem. Pokud chceš 2v1 tak zkus třeba hotel Myslivna. Napiš něco víc požadavků, co by sis představovala, něco mě určitě napadne. Ale neotálet, je nejvyšší čas =-)
Odpovědět
Profilova fotka
hotel Maximus resort na přehradě...
Odpovědět
Silvijo, diky za napad se spilberkem. To budete mit hostinu na te terase, a nebo i obrad? kdo tam bude varit??je odtam vyhled na brno?? a myslis altanek pod spilberkem? tam by mohl byt i obrad, ne?? na maximus se podivam taky! diky moc!
Odpovědět
Profilova fotka
Právě kvůli tomu výhledu na Brno ;-) Jižní terasa nebo západní kurtina (víc místa) nebo nádvoří patří pod Špilberk. Mail na supr pána, který to má na starosti blazek@spilberk.cz. Budem tam mít jen obřad a hostinu v Žebětínském dvoře. Altánek pod Špilasem patří už Zeleni města Brna, kde si vyřídíš povolení a necháš to svatební agentuře. Stejně to funguje i Denisových sadech, byla jsme tam na svatbě, krásnééé.
Odpovědět
sylvi, a ten zebetinsky dvur je na spilberku??? nebo je to restaurace??? promin, ze se tak blbe ptam, ale z brna jsem uz skoro 15 let.
Odpovědět
Profilova fotka
Aha, nějak mi to nedocvaklo :-D Žebětínský dvůr je restaurace, od Špilasu trochu dál. Svatby se dělají v bývalé vládní vile v Pisárkách a můžeš mít obřad i hostinu na jednom místě. V Brně to organizuje svateb. agentura
Odpovědět
Profilova fotka
Mě se líbí Hotel Myslivna - za pěkného počasí je tamní terasa úžasná, dá se tam i tančit a ten výhled je bomba.
Odpovědět
Ahoj nevěsty, taky plánujeme s přítelem svatbu a vybrat místo je problém. Tak nás napadl Špilberk, ale nezjistila jsem žádné bližší informace, až teď od vás. Ráda bych se zeptala, kde přesně obřad probíhá, jak je svatba organizovaná, když bude pršet. A hlavně kde přesně se můžeme pozeptat a jaká je ochota a domluva. Moc všem díky za informace
Odpovědět
Profilova fotka
martina227: na Špilasu je víc možností - venku za 4tisíce na jižní terase, na nádvoří nebo západní kurtina a v interiéru v gotickém sále za 7tisíc.Má to nastarost p.Blažek, kontakty na stránkách Špilasu. Jinak altánky pod Špilasem patří Zeleni města Brna. A pršet prostě nebude, mám to objednaný :-D
Odpovědět
Fiilomenko, 6.6. na Špilberku neoddávají, od pátku je hrad uzavřen, začíná Ignis Brunensis - ohňostroje. Já mám předběžně zamluvený termín 3.6., ale u nás se jedná o svatbu o 4 lidech, my můžem i v týdnu. Silvija mi dává rady, díky jí za ně ;-)
Odpovědět
Já bych taky asi ráda Brno, ale zatím se neví kde. Celej život jsem bydlela v centru, až teď poslední 2 roky v Tuřanech, máme tu krásnej poutní kostel, koukám na něj z okna, stačí přejít ulici, a hned kousek je i docela dobrá restaurace, ale nevím, jestli to není blbý, takhle blízko??? Navíc před kostelem jsou jen schody a kousek chodníku a hned docela rušná silnice, docela problém s parkováním...
Odpovědět
Profilova fotka
silvija, máš o té vládní vile nějaký aktuální informace?? já když jsem se po tom pídila cca před třičtvrtě rokem, tak jsem zjistila jedině to, že je zavřená, nikdo se tam nedostane, řeší se, komu vlastně patří a pomýší na rekonstrukci ]-( Mě napadla už kdysi dáávno... byla by to krása a navíc kousek odtam rodina bydlí - odpadla by složitá doprava :-) Ale už tehdá jsem si říkala, že ceny asi budou závratný, ne?
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
ninouche-nic konkrétního nevím, jen že tam svatbu organizovala jedna z brněnských svatebních agentur. Vím, že se tam měnil správce. Asi budeš muset zapátrat a žhavit telefon ;-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Hledám jedno místo v Brně či jeho okolí, které je vhodné a pěkné pro obřad včetně garden party. Prostě nějakou pěknou louku nebo něco podobnýho. Máte prosím nějaký tip?
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?