Cenově dostupnější místo na hostinu Praha nebo středočeský kraj

Dobrý den, budeme mít obřad ve 4, a poté bych chtěla jen raut, servírované jídlo ne. Budeme mít kolem 35 hostů a rádi bychom se vešli do 60k (zda je to možné, 70 max.) A sháním buď levnější místo pronájmu, kde si sami zřídíme catering, nebo hotel, restauraci atd. kde se neplatí pronájem a udělají nám cenově dostupný raut. Ideálně Praha a Středočeský kraj, ale v nejhorším asi kdekoliv. Děkuji za tipy 🙂
Odpovědět
Jako svatba za 1700 kč na osobu se vším? Dosti nereálný, to je spíš zahradní party u domu.
Odpovědět
Z mého pohledu to reálné není. Máme svatbu také ve 35 lidech a snažíme se ji pojmout finančně rozumně, ale do 60k se rozhodně nevejdeme.
Odpovědět
Fakt myslíte že ne? Ani kdyby se pronajala chata nebo kulturák, a jídlo a pití bylo vlastní?
Odpovědět
@djakyyy Není to zase tak složitá matematika. Nějaký sál ve vesnické hospodě nebo tělocvična může stát třeba 10 tisíc, pokud se bavíme o Praze, tak to nižší částka určitě nebude. Tím ti zbývá 50 tisíc, tj. 1429 Kč na osobu. Zamysli se nad tím, zda by za tuto částku dostala osoba v restauraci vše, co si představuješ (jídlo v restauraci x cateringová společnost není cenově takový rozdíl). Jasně, když to bude v tvé režii, ušetříš na pití. A to počítám jen a pouze s částkou na jídlo a pití, nevím, co vše si v této částce představuješ - výzdoba, obsluha, úklid po akci, sladké, DJ… A počítej s tím, že když budeš chtít hodně ušetřit a kompletně vše si dělat sama, zblázníš se z toho - nebo zapřáhneš svatební hosty, kteří ti nejspíš moc nepoděkují. Ono to zní jednoduše, ale den po svatbě se ti nebude chtít uklízet sál nebo chata, fakt ne. Jednoduše řečeno - jídlo a pití bys za tu částku asi zvládnout mohla, nic dalšího ne.
Odpovědět
@djakyyy Nevím, co si představuješ pod pojmem "vlastní jídlo na svatbě". V prvním příspěvku píšeš o zařízení cateringu. Takže za jídlo a pití budeš stejně platit. Ušetřit se dá za pití ve vlastní režiji. Potom se ještě zamysli, jak s nádobím a skleničkami. Kdo bude sbírat použité talíře a sklo, kdo bude doplňovat čisté, kdo bude doplňovat raut, obsluhovat hosty. Ono to zní hodně jednoduše si objednat jídlo a pití, ale je s tím spojeno hodně dalších finančních nákladů a hlavně musíš mít dokonale zvládnutou organizaci. Myslím, že na své svatbě se chceš bavit spolu s hosty a ne se stresovat, že se nestíhají umývat talíře a doplňovat džbány s pitím. Restaurace je dražší právě o ten servis, organizaci a o zkušenost zvládnout tyto větší akce.
Odpovědět
Profilova fotka
@djakyyy dobry den, radi Vam nabidneme nase sluzby,tento rozpocet u nas neni vubec nerealny. Jen se nam neukazuje termin svatby, pres leto jsme jiz z 90%obsazeni. Jsme rodinny pension v krivoklatskych lesich, kousek od Prahy. Pokud by Vas nase nabidka zaujala, nevahejte nas kontaktovat na nas e-mail. S pozdravem Katka
Odpovědět
@pensiondiana děkuji, kouknu na to❤️
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?