Odpověď na příspěvek od ajamilka:
Vila Landek a Bistropen jsou dvě odlišná svatební… @ajamilka ahoj, právě se díváme kde na svatbu v 2027. Chtěla bych fakt něco ostravského, protože přítel je z Anglie. Landek Bistropen se nám velmi líbí. Ceny nám přijdou dobré, akorát jsem se teď dívala na Bistropen Google reviews a je to docela hrůza. Jake bylo jídlo a obsluha a celkově domluva s nimi ? Moc bych chtěla, aby nám to vyšlo tam.Odpověď na příspěvek od hankashanka:
@ajamilka ahoj, právě se díváme kde na svatbu v 2… @hankashanka Ahojky :) Google recenzí bych se nebála, my jsme měli jídlo úplně v topu :) někde jsem tam zahlédla recenze i na svatby a byly také kladné. Pokud jsi na vážkách, kontaktuj jejich svatební manažerku a domluv si nezávaznou schůzku. Omrknete prostory a domluvte se také na svatební degustaci, která je zdarma a uvidíš, že vaří skvěle :)Odpověď na příspěvek od ajamilka:
@hankashanka Ahojky :) Google recenzí bych se neb… @ajamilka super! Děkuji moc!! Viděla jsem recenze na svatby a všechny kladné. Možná mají jiný tým na svatby? Mohla bych se ještě optat, jestli jsi náhodou neměla koordinátorku / koordinátora ? Žijeme v zahraničí, takže budu určitě potřebovat někoho, kdo to v Ostravě "ošéfuje".