As club Brno - pronájem sálu + catering, máte zkušenost?

Profilova fotka
Ahoj, nemáte náhodou zkušenost s pořádáním svatby v As clubu? Pronajímají sál s tím, že cateringové služby buď zajistí nebo si každý zajistí individuálně. Prostory to jsou krásné, světlé, nová budova, ale mám trochu strach z toho cateringu a všeobecně z organizovaností takové svatby. Je mi jasné, že výzdobu a takové věci bychom si museli zajistit sami, to mi nevadí, ale jde mi o průběh toho dne. Abych si pak nemusela organizovat a dohlížet na vše sama... Není tam zázemí kuchyně, takže mám také obavy, aby jídlo nebylo studené, atd.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@eliska001 A bylo by mozne pridat i nejake fotky z Vasi svatby? nove zalozeny profil a komentare v nekolika i hodne starych diskuzich, vsechny prispevky vlozene behem jedne hodiny a to pouze k jednomu tematu, to tu vetsinou nepusobi moc duveryhodne, spise jako falesna zdarma propagace podniku.. tak aby se snaha o pozitivni referenci nezmenila spise v negativni reklamu..
Odpovědět
@eliska001 souhlas.. dej sem i nejake fotky ze svatby...
Odpovědět
@eliska001 proste uz z principu, kdyz vidim 150 prispevku ve vsech moznych diskuzich na jedno a to same tema, tak si reknu ''hmm, hotel si dela reklamu sam'' a z principu me to odradi.. takze pokud to take neni, dej sem par fotek z vasi svatby :)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
@eliska001 Ano spousta z nas tady rada doporucuje prave to sve misto, ale doporucim ho jednou za cas, kdyz se tu objevi aktualni dotaz a tazatelku by mohlo zrovna nase misto zaujmout.. a behem roku ho tu taky treba doporucim 10x, ale to je uplne jiny pripad nez kdyz nekdo zalozi novy profil a odpovi do neaktualnich diskuzi, to pak opravdu pusobi jako spam.. bohuzel je to tu (a nejen na tomto foru) naprosto bezne a tato forma reklamy se tu objevuje pravidelne :-/ lepsi varianta nez tu zaspamovat nekolik diskuzu je zalozit si vlastni svatebni album, pridat fotky a k dodavatelum pripsat popisek s doporucenim ;-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?