Rozdíl mezi gelovými a akrylovými nehty

Profilova fotka
Ahojte nevěsty chci se zeptat jaký je rozdíl mezi gelovkami a akrylovými nehty, na svatbu si chci nějaké udělat, ale netuším které z nich aby líp drželi, moc díky za rady :-)
Odpovědět
Profilova fotka
kazdymu sedi neco jinyho....gel se "tvrdí" v UV lampě a akryl tvrdne vlastne sam pomoci nejake tajemne chemicke reakce :-D osobne mam gel odjakziva, vyhovuje mi vic....akryl jsem mela jednou a nic moc....ale jde o to to vyzkouset....nekomu se gel odlupuje po tejdnu...me vydrzi peknej i 5 tydnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@laka_lacenda díky, já jsem před pár lety měla 3x gelovky, ale v práci mi právě moc nevydrželi, vždy jsem o něco zavadila a nehet byl fuč, proto mě napadly ty akrylové, tak sbírám informace do kterých mám jít :-)
Odpovědět
@bonnie86 Necheš třeba zkusit jen shellac? Je to míň náročné pro nehty mi přijde a vypadá to mnohem líp a přirozeněji :) Mám to v plánu na svatbu.
Odpovědět
Profilova fotka
@misalka88 o tom jsem ještě neslyšela, mě se strašně líbí francouzká manikůra a přes ten shellac to jde taky? já to pak už si nenechám dělat, jen na ten jeden den :-)
Odpovědět
@bonnie86 Já myslím že ano, že jde všechno co si vymyslíš v podstatě a má to kratší trvanlivost než gelovky, ale to nevadí když je to jen na svatbu :-) Zkus si o tom něco přečíst, mělo by to být šetrnější, ale určitě to chce vyzkoušet, ptz někomu to nesedělo a hned se mu to slouplo prý, ale těch bylo minimum si myslím.
Odpovědět
Profilova fotka
@misalka88 mě se totiž dost lámou nechty, proto bych potřebovala je mít umělé, když si je nechám trošku narůst tak se mi vždy nějaký zlomí
Odpovědět
Profilova fotka
@misalka88 díky ;-)
Odpovědět
@bonnie86 Není za co :) Právě by to mělo nehty zpevnit. Koukala jsem na google na porovnání francie gelovky x shellac a vypadá to 100x líp teda, tak to určitě zkus ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@misalka88 ;-) ještě si o tom něco přečtu a uvidím
Odpovědět
Profilova fotka
@bonnie86 ono zalezi i na gelu....ja jsem byla parkrat u jedne slecny a od te se mi to slouplo hned.....pak jsem zacala chodit k jine a drzely jak pribité...kazdymu sedne jina znacka :-)
Odpovědět
@bonnie86 Já si nechám na svatbu udělat Shellac a taky chci pravděpodobně francii, jde z toho :-). Není to pro nehty taková zátěž, kdysi jsem nosila gelovky a vyčítám si to! Nehty jsem pak do pucu dávala přes rok, nezničila bych si je kvůli 1 dni :-). Samozřejmě pokud si někdo nechává gelovky běžně, tak proč ne? Dávat si ale kvůli svatbě jen jednu aplikaci je pro nehty noční můra, hlavně pokud se ti třepí a lámou :-(.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojki já osobně si nechávám dělat acryl , gel mi absolutně nedrží, (žádný), potí se mi ruce a s gelem se mi za pár dni sloupnou, už jsem vyzkoušela hodně nehtařek a každá dělala s jiným gelem a nikdy to nedrželo...acryl je prostě tvrdší ,není ale ohebný jak gel ....Sama sem si dělala nehty doma a vždycky acrygelem , to je gel s práškem acrylu a tvrde se to v UV lampě , samotný acryl je rychleschnoucí bez lampy a to musí být člověk hodně zkušený aby si to v té rychosti dokázal udělat ten nehet než to zaschne ...Je to věda :-D
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lucik_k jak jsem psala víš, že jsem nosila gelovky jen párkrát a nehty pod nimi jsem měla v pohodě, tak na ten jeden den se nemůžou zničit, mě se netřepí jen se mi ulomí když si je nechám delší, ještě uvidím co si dám, ale určitě potřebuju nalepit umělé, nechci mít krátké :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?