Přijde vám tento lak moc tmavý?

Profilova fotka
Mě se moc líbí ale nevím jestli to není moc tmavý, ale je to přesně barva ženichovy košile :-D A i já budu mít takovou stuhu v kytce.
Odpovědět
Profilova fotka
Není to na svatbu moc? Tedy nevím v jakém ji máte stylu, ale to si myslím, že je příliš.
Odpovědět
Když se v tom budeš cítit dobře, tak proč ne. Já osobně barvy miluju, francouzká manikúra už je nuda, ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
tenhle bych nevolila, přijde mi nevhodný :-(
Odpovědět
Mně přijde moc hezký, proč ne a když bude vše sladěno. Nebála bych si trochu extravagance a pokud se cítíš, směle do toho, na fotkách to bude super! ;-)
Odpovědět
mne sa zda trochu morbidny...pri celej tej bielej bude vyzerat divne a podla mna aj vulgarne....vsak skus nalakovat a vyskusat so satami....pokial trvas na tej farbe, tak skor na ozivenie "nudnej" ale klasickej a krasnej francuzskej manikury - nejaky pruzok alebo vzor mozno na tento styl http://sensesnails.blogspot.cz/2012/0...
Odpovědět
Profilova fotka
Okoukla jsem tvá alba a já si naopak myslím že je pěknej a hodit se bude,právě tyhle maličkosti když jsou sladěné tak to pak dělá to "něco".Já bych do něj šla ;-)
Odpovědět
Mě se zdá, že se to nehodí k tvému princeznovskému stylu. Pokud bys měla nějaké recesní šaty a celkově styl svatby , tak by to šlo, ale takhle to bude jak pěst na oko. :-D
Odpovědět
já bych do toho taky šla... ;) taky půjdu do modrých nehtů.. jen ještě nemám jasnou představu. a neboj se trochu vyčnívat... dost bylo bílé ;) já budu mít modrý pruh vlasů, modré nehty, modrou kytku, modré boty ;)
Odpovědět
Taky jsem se podívala na tvá alba, a nemyslím, že je to dobrý nápad. Podle tvých šatů, účesu, závoje atd. budeš princezna, a modrý metalický lak na nehty se k tomu vážně nehodí. Ale daku2 se to naopak podle tvých alb moc líbí, a pak se v tom vyznej :-) Stejně si to pak každá nakonec zařídíme podle nás samotných :-p
Odpovědět
Profilova fotka
Souhlas s holkama, k Tvému stylu svatby je ten lak úplně mimo.
Odpovědět
určite neodporúčam. ak ho chceš, tak ako bajana ukázala - prúžok, srdiečko, bodku. ale nie celé a všetky nechty. je to dosť vulgárne podľa mňa. budeš krásna nevesta, tiež som popozerala albumy :)
Odpovědět
Profilova fotka
ta barva je super. Ale na svatbu bych si to dala asi jen na francouzskou :-) Ale hlavní je, jak se budeš cítit ty :-)
Odpovědět
Článek se načítá
Ano.
Odpovědět
Naa svatbu bych volila něco jemnějšího, i když budeš mít laděno do modra, ale na nehty bych dala (jak už tady někdo psal) jen třeba úzký proužek nebo jemné zdobení v té modré barvě. Ale jestli se ti to líbí, tak jdi do toho.
Odpovědět
Taky bych volila něco jemnějšího. Nemusí to být zrovna francouzská, klidně něco jednobarevnýho... ;) Ale záleží, jak se v tom budeš cítit ty. ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Neoslovuji me ty trpytky...jinak modra proc ne,ale spis k jednoduchym satum kdy bude treba kytice a boty do modra,k namornicke svatbe apod.
Odpovědět
Profilova fotka
Myslím, že na svatbu se moc nehodí :-|
Odpovědět
ahoj, já bych se taky přidala k tipu, že lepší bude ho mít jako barevný proužek u klasické francouzské manikury, případně jako jiný dekorativní prvek na jinak jemnějších drápkách ;-) ale barva je to úžasná, to jo ;-) zkus více možností a pak se rozhodni podle sebe ;-) v čem se budeš cítit dobře, to bude i vypadat dobře, je to tvůj den!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Na stvatbu určitě ne, řešila bych světlejší barvu ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Barva je moc pěkná a jestli to ladí do stylu svatby a hlavně k ženichovi a líbí se Ti to tak,tak proč ne :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Za mne je to moc hrube..dala bych svetle nehtiky a treba jen par tecek tehle modre,kdyz ti ladi .. :-)
Odpovědět
ta svatba už byla :-D
Odpovědět
Neeee, to fakt ne, na svatbu nevkusné :(
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?