Je na svatbu nutná francouzká manikúra?

Ahojky! Je francouzká manikura povinností? Normálně si jí totiž nedělám a ani se mi nijak extra nelíbí a chtěla bych si nalakovat nechtíky celé bílým lakem, který se používá na francouzskou manikuru, jak jsem zvyklá. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Veves, mně to taky přišlo děsivý, že co nevěsta, to francouzská manikura!! Nakonec mě do toho uvrtali, ale udělali jsme kompromis a bylo to krátký a trochu blejskavý, žádný drápy jako z porna :-) Je to tvoje svatba, tak si udělej nehty jaký chceš!!!
Odpovědět
Profilova fotka
presne! Udelej si nehty, jaky chces. Nejdulezitejsi je, aby se to libilo Tobe. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jo když si nedáš franc. manikůru tak tě dle platného platného právního řádu neoddají :-D :-D :-D To jsou teda dotazy............
Odpovědět
Profilova fotka
Taky souhlasím. Já žádnou manukúru udělanou neměla a taky to vypadalo hezky :-)
Odpovědět
??? proč povinnost? Podle mě si nevěsty dělají francouzskou proto, že je jemná a šik. Ale hlavně proto, že se jim líbí . není důvod, aby sis ji dělala, když se Ti nelíbí. I kdyby sis nalakovala nehty rudým lakem, je to jen Tvoje věc....
Odpovědět
Ahoj , ja jsem fran. take nechtela , ale kamaradka me premluvila ... Nechala jsem si udelat fran.manikuru , ale na svoje nehty ( zadne gelove ) a byla jsem rada . Nehty se opravdu zjemni a jsou moc hezke na fotkach ... Take jsem spoustu veci resila , ale sama poznas , ze takovehle malickosti nerozhoduji na cele, svatebni dnu :-)
Odpovědět
Profilova fotka
já taky nebudu mít francii...nosím nehty krátké a přírodní...ale je fakt...že co nevěsta to gelovky s francií...už se mi to začíná hnusit! :-|
Odpovědět
no jo s tema nehtama je to tedka takova "tradice" :-D ale nemyslim si ze je to nejaka nutnost...jen kvuli svatbe bych si rozhodne nehty lepit nenechala...ja teda nosim francii ale na svych nehtech maluju si to sama a nosim to denne ale to jen protoze se mi to libi..navic i kdybys mela nehty ostrihany na kratko tak je to jen tvoje vec beztak si toho nikdo nevsimne leda az na detailnich fotkach ;-)
Odpovědět
Ja jsem mela udelanou francii na vlastnich nehtech, myslim, ze jim to ve vysledku jenom prospelo. Normalne mam ty konecky takove nijake nebo lehce zasedle, takze s francii vypadaly moc pekne :-) Ale povinnost to samozrejme neni ;-)
Odpovědět
ahojda, já jsem včera byla poprvé u paní manikérky a přemluvila mě na novou metodu, je to jen na kratší nehty, nejsou to gelovky, ale je to něco na styl gelu, laku a ten se nanáší tahem štětečkem..nikdy jsem na nehtech nic neměla a tohle je velmi přijemné, dooprady to nejsou gelovky, je to nová metoda, která se teď dělá u nás krátce, hehty jsou krásně lesklé, pevné a hlavně vypadají moc krásně upraveně a je na krátké nehty, jsem moc spokojená, před svatbou mi paní udělá na ne francouzskou manikúru a budou nehty dokonalé a velká výhoda oproti gelovek, pokud to již nechcete, tak necháte odrůst a jen pilujete pilníkem, nemáme potom nehty jak papír, když sundávají gelovky, já na úpravu nehtů moc nejsem, ale u tohoto jsem ráda, že jsme se nechala přemluvit
Odpovědět
a ikdybych si na ně francouzskou manikůru nedala, tak vypadají hodně hezky jen tak, jak je teď mám..
Odpovědět
dooprady doporučuju, já si tu francouzkou chci dát, že se mi líbí, ale bez ní, jsou nehty taky krásné..takže tuhle metodu vřele doporučuju, je přesně pro ty, které nemají rádi umělost a nosí krátké nehty a chtějí je mít stále upravené a hlavně krásně hladké, lesklé a pevné..
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
lem...to je ten gel za studena ne?
Odpovědět
jo to nevím, ale dávala jsem nehtíky do té pekárny nebo jak se to jmenuje, moc tomu nerozumím, na nehty jsem nikdy předtím nechodila..ale říkala, že je to něco na styl gelu, ale nandávala to takový štětečkem a tahy, ale jako gelovky to nevypadá, je to rozdíl, gelovky vypadají uměle, ale tohle je hodně přirozené..
Odpovědět
byla jsem druhá zákaznice, které to dělala, všichni chtějí gelovky, já jsem je odmítla, že kvůli jednomu dni si je dávat nebudu a ani nemám ráda dlouhé nehty, chtěla jsem udělat jen klasickou manikůru a na svatbu něco na styl francouzské, ale úzkou, mám v albu a ona mi řekla tuhle metodu a že na tom obrázku je to přesně ono, že je to na krátké nehty a moc hezky to vypadá..
Odpovědět
lemon a kolik te to stalo je to taky tolik co za gelovky??
Odpovědět
paní mi to naúčtovala jako za gelovky, ale myslím si, že jak jsem byla teprve druhá zákaznice, které to dělá, tak nevěděla, kolik si za to má říct, ale půjdu tam až za měsíc a týden, tak to jenom doupraví a to už mě stát moc nebude..
Odpovědět
jo, to jsou gelovky, ale za studena...
Odpovědět
ale je to lepší než gelovky, teda pro mě..hlavně, že se jich pak můžu v klidu zbavit..a fakt to tak nevypadá, žádné vrstvy nejsou znát, jel lesk a upravenost a hlavně ta přirozenost..
Odpovědět
Profilova fotka
Je to jen nanesený gel bez tipu (ten je tam kvůli prodloužení nehtu) ;-)
Odpovědět
jo to nevím, psala jsem, že tomu nerozumím..ale rozhodně klasické gelovky to nejsou.. :-D
Odpovědět
Profilova fotka
za studena by to nedávala do trouby!
Odpovědět
Otázka v názvu tématu mě tedy pobavila :-D Samozřejmě, že francouzská nutná není, a pokud se nevěstě nelíbí, proč si ji nechávat dělat? Mně se francouzská manikúra velice líbí, a tak jsem si ji udělala sama na svých nehtech (pouze lakem, žádný gel ani nic podobného), které jsem nechala růst jen malinko delší než obvykle. Vypadalo to upraveně a pěkně a nebylo to příliš nápadné. Naopak se mi nelíbí, když má nevěsta nehty nalakované bílým lakem nebo nějakým divně razícím růžovým :-| , ale douhé "drápy" s franrouzskou manikúrou mi taky moc nesedí.
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky já taky nevěděla, že by "francie" byla povinná :-D ... já ji mám, protože se mi to líbí, nemám moc ráda výrazné zdobení a tohle mi naprosto vyhovuje. A k Lemon2008...taky bych řekla, že se jedná o nehty potažené gelem bez tipu.... taky mi ho nehtařka nanáší tahem ( štětečkem ) a pak to nechávám " zapéct v troubě " ... ale nechci nic říkat, ale mě nehrařka říkala, že to ničí vlastní nehty úplně stejně jako, když je pod tím gelem umělý nehet ...prostě vlastní nehet nemůže dýchat...tak nevím. :-|
Odpovědět
Profilova fotka
Mně se francouzská manikůra taky líbí, chtěla jsem ji, ale nakonec jsem to ani nestihla, takže jsem si lakovala nehty dom v noci před svatbou. A bylo to jedno. Na francouzskou jsem si nakonec zašla až když se vdávala moje svědkyně. Pozdě, ale přece. :-D Mně se celkově hodně dlouhé nehty nelíbí, připadá mi to spíš jako zbraň. A taky mám ráda jednoduchost. Ale doma si fancii nedělám, nemám na to trpělivost. Pro svatbu mi ale přijde dokonalá.
Odpovědět
Profilova fotka
veves, urcite to neni nutne!!! :-) Kazdemu se libi neco jineho ... ;-) Me francouzska manikura pripada krasna a upravena. A na svatbe ji mit budu. :-)
Odpovědět
Gelovky nosím už řadu let a obvykle mívám francii ať už barevnou nebo bílou, prostě pořád nějak nazdobenou, na svatbu jsem si ale nechala drápky zkrátit a dát klasickou bílou francii bez jakéhokoli zdobení. Zdá se mi to nejhezčí, ale každý má jiný vkus, takže přesně jak říkají holky měj na nehtech to, co se ti líbí ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem francii neměla... nikdy se mi to moc nelíbilo, už je to totiž dost okoukaný, sladila jsem barvu nehtů s šaty - fialková + nějaké to třpytivé zdobení. Na nožičkách se mi ale francie moc líbí... Rozhodni se podle svého... nic není POVINNÉ ! :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?