Co zvolit za manikúru, když nechci gelové nehty?

Profilova fotka
Holky, poraďte mi co s nehty. Gelové jsem měla jen jednou a dva měsíce jsem potom dávala do kupy nehty, takže podruhé mi to už asi nestojí za to. Zase na druhou stranu, nehty se mi hodně lámou, takže je asi nepravděpodobné, že by mi narostli krásné nehty na klasickou francouzskou manikuru. Tak co ted?
Odpovědět
Profilova fotka
Ahoj, já mám asi stejný problém co ty a moje dermatoložka mi doporučila přípravek SILILEVO. Mrkni na net ;-) Podle mě máš do svatby ještě dost času, aby sis svoje přírodní nehty dala znovu do kupy ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@tynka26 času sice dost, ale v práci se mi nehty dost ničí, takže nevím zda by mi přípravek pomohl, ale díky za radu
Odpovědět
Profilova fotka
@baffiny Nechte si nehty pouze nalakovat gelovým lakem. Jde o lak, který se zapeče a tedy dlouho vydrží a nehty se pod ním nelámou. Když se ozvete manikérce předem, domluví si s Vámi dvě sezení, cca měsíc před svatbou, kdy Vám je nalakuje prvně a nehty Vám pod tímto lakem hezky porostou a pak pár dní před svatbou, kdy Vám nehty dolakuje / poopraví. A nebo si budete muset nechat udělat manikúru na svoje nehty, ale běžte přibližně měsíc před svatbou na manikúru - nechat si je ošetřit a vpravit si do nehtových lůžek výživu. Nehty Vám tak spíše vydrží. ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?