O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hledá se fotograf 17.6.2017 Prachatice
Dobrý den, náš fotograf jde v červnu na operaci a tak sháníme šikovného fotografa, který by měl 17.…
janzeman
Před 8 lety
8
Siti satu pro maminku
Poradite mi nekdo, prosim, dobrou svadlenku v Brne? Chtela bych nechat mamince usit cca takoveto …
ek123
Před 8 lety
2
Hodí se svatební strom pro malú svatbu?
Ahoj myslíte, že se strom hodí, když plánujeme malou svatbu cca 15 lidí? Moc se mi tento nápad líbí…
ellinkasebudevdavat
Před 6 lety
6
Tip na oddávajícího pro církevní satek v Praze(mimo kostel) v CZ/IT jazyce
Ráda uvítám tip na oddávajícího v Praze pro církevní sňatek mimo kostel (Praha 2), který by nás mo…
veronika_2017
Před 8 lety
1
Líčení i účes 26.8.2017. Svatba bude v Plzni!
Zdravím, hledám někoho, kdo je ještě volný na tento termín. Byla bych ráda, ze nějaké tipy a rady! …
ladekor
Před 8 lety
3
Hledám místo a potřebuju nutně radu!
Pořád váhám, jestli udělat svatbu letos, nebo až příští rok. Jsem takový plánovací typ a přijde mi,…
knedlinka
Před 8 lety
8
Kadeřnice a vizážistka - Frýdek Místek
Ahoj holky, můžete mi prosím některá doporučit nějakou šikovnou kadeřnici, která zároveň i svatebně…
izarea
Před 6 lety
8
Hledám místo pro svatbu "vše na jednom místě" - okolí Prahy, Severních či Středních Čech
Hledám místo pro svatbu "vše na jednom místě" - okolí Prahy, Severních či Středních Čech. Nejlépe …
alibaba6
Před 8 lety
5
sponzor fóra
Šaty 4 měsíce před svatbou
Ahojky, snažím se zhubnout do výběru šatů, takže chci šaty půjčovat/kupovat až tak cca duben - květ…
bbubble
Před 8 lety
7
Pásek nebo stuha? Jaké šperky?
Holky poraďte mi prosím, jsem trochu zoufalá. Budu mít tyto šaty a vůbec nevím jestli nechat takový…
lizarde
Před 8 lety
17
Svatební účes 9.9.2017 Hejtmánkovice
Ahoj, sháním kadeřnici na svatbu dne 9.9. v Hejtmánkovicích u Broumova, prosím o tipy nebo kontakto…
missreorder
Před 8 lety
2
Kadeřnice a vizážistka - Frýdlant nad Ostr., nebo Frýdek Místek
Ahoj holky, můžete mi prosím některá doporučit nějakou šikovnou kadeřnici, která zároveň i svatebně…
izarea
Před 8 lety
1
Ziva hudba- obrad venku - opavsko
Nedoporucil by nekdo zivou hudbu an obrad? Svatbu mame an zahrade u kostela a shanim dobrou zivou h…
jaromiro123
Před 8 lety
3
Obřad v Londýně - zkušenosti se svatbou
Pěknou neděli :-) Mám otázku ohledně svatby v Anglii. Vím, že tu již několik témat je, ale ani jed…
monikmir
Před 6 lety
2
DJ v okolí Teplic ? 18. 8. 2017
Doporučíte DJ v okolí Teplic, Ústí ..? Aby nejen pouštěl hudbu, ale uměl pobavit a komunikoval :-) …
patasatko
Před 8 lety
9
Zásnubní prsten vsazený do snubního?
Ahoj holky, potřebuju poradit. Pořád si prohlížím snubní prsteny a nic se mi k tomu mému zásnubn…
kaaaciii
Před 8 lety
6
Rodičům dorty nebo dárky
Ahoj, necháváte dělat pro rodiče menší dorty, anebo spíše nějaký dárek na památku? Nebo se dává ob…
shigella
Před 8 lety
3
Svatební DJ na 1.7.2017 (Prostějov, Olomouc, Vyškov, Brno)
Svatební DJ v okolí Prostějov, Olomouc, Vyškov či Brno. Hledáme na svatbu do Vyškova. ;-)
wojki
Před 8 lety
6
Retro Coca cola
Ahoj, nevíte kde nakoupit retro coly, nejlépe i s nějakou bedýnkou? díky
knedlinka
Před 8 lety
3
V jakém obalu/krabičce jsou fotky od fotografa?
Ráda bych se zeptala v jakém balení jste dostali svatební fotky od fotografa? Vím, že někdo nabízí …
mafoto
Před 8 lety
9
Svatební salon Bella Brno - NEDOPORUČUJI
27.1.2017 jsem byla objednaná na zkoušku svatebních šatů v Brně. Poté, co mě slečna zavedla do kabi…
belatrix90
Před 8 lety
7
Dort+sladký bar Chrudim a okolí
Poptávám cukrářku nebo typ na někoho kdo dělá podobné dorty viz obrázek.Svatba 10.6. Děkuji :)
valinka321
Před 8 lety
1
Hledám fotografa na svatbu 5.8.2017 u Sedlčan
Hledám fotografa na nafocení svatby dne 5.8.2017 svatební obřad bude v Sedlci-Prčici, a hostina na …
weddingsphoto_cz
Před 8 lety
7
Svědek ze Slovenska?
ahoj, mohl by jste mi poradit? máte zkušenost? chtěla bych požádat kamarádku ze Slovenska aby mi šl…
rencik_a
Před 8 lety
3
Svatební skupina/ duo v okolí Sedlčanska/ Sedlecka?
Hledám hudební skupinu /duo na svatbu dne 5.8.2017, místo konání by bylo na Vysokém Chlumci. Začáte…
adel88
Před 8 lety
1
Kde TEĎ sehnat místo pro svatbu cca pro 50 lidi
Ahoj všichni, dnes jsem byla poverena od mé sestrenice, jestli naaahodou nenajdu a nevykouzlim…
evam7
Před 8 lety
13
Snubní prsteny z internetu
Ahoj, prosím Vás, nemáte některá zkušenosti se stránkou 123snubniprsteny.cz? Moc se nám tam líbí je…
goldex_kralupy
Před 8 lety
2
VIzažistka
Holky potřebuji nějaké doporučení na dobrou profesionalni vizažistku v Senohrabech, Děkuji
dvmakeup
Před 8 lety
4
Fotograf pouze z jižních čech, české budějovice.
Dobrý den měla bych zájem o fotografa z jižních čech. Svatba bude poblíž českych budějovic, a proto…
janastej
Před 8 lety
5
U Svateho Jana Svobodne Dvory u HK
Ahoj holky, nemate některá zkušenost se svatební hostinou v penzionu u Svateho Jana ve Svobodn…
adacem
Před 8 lety
1
1
2
…
681
682
683
684
685
…