O nás
Staň se PRO!
Modrastrecha.sk
Mojasvadba.sk
Modrastrecha.cz
Záhrada.sk
Homebydleni.cz
Fórum
Fotoblogy
Bazar
Profesionálové
Magazín
zadejte hledaný výraz
Přihlášení / Registrace
Fórum
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Fotoblogy
Všechny příspěvky
Můj výběr
Přátelé a oblíbeně
Seznam skupin
Moje skupiny
Kolekce
Inspirace
Bazar
Všechny inzeráty
Můj bazar
Profesionálové
Všichni Profesionálové
Inzeraty Profesionalů
Magazín
O nás
zadejte hledaný výraz
Kategorie
Nejnovější diskuze
Kde se diskutuje
Kam jsem přispěl
Sledované diskuse
Síň slavy
Nejnovější diskuze
Nová diskuse
Hudba na svatbu - Praha
Dobrý den, sháním někoho šikovného a milého na obstarání hudby - prostě takového průvodce naším…
veronika_suchankova
Před 6 lety
11
Areal Setina - zkušenosti se svatbou
Ahoj, uvazujeme s pritelem usporadat svatbu v arealu setina pro cca 25 lidi vcetne obradu. Chci se…
dendasu
Před 6 lety
1
Místo v Brně, kde se dá uspořádat svatba s dětmi?
Hledáme místo v Brně nebo blízkém okolí, kdy by se dala uspořádat hostina, přespalo max 30 lidí. Po…
bella121
Před 6 lety
4
DJ na svatbu, 27.6.2020, Slaný
Hezký den, sháníme DJ na svatbu, která se uskuteční 27.6. 2020 kousek od Slaného. Celkově to vid…
djpohotovost
Před 6 lety
10
Srovnání fotoknih Saal digital, FotoŠkoda, kvalitnifotky.cz
Ahoj, chci si konečně vytvořit fotoknihy a tak přemýšlím, jakou firmu zvolit. Četla jsem již tady n…
fotomaslo
Před 6 lety
11
Kapela na svatbu, Adršpach, 13.9.2019
Zdravím, po odřeknutí kapely na poslední chvíli, sháním kapelu na svatbu 13.9.2019 v Adršpachu, h…
miradance
Před 6 lety
4
DJ na svatbu a živá hudba - Moravskoslezský kraj
Zdravím. Prosím doporučte opravdu dobrého dj ,který si nevezme majlant:) popřípadě i někoho na živ…
patasatko
Před 6 lety
7
Nesluší mi žádný společenský účes - co s tím?
Ahoj holky, potřebovala bych poradit za měsíc svatba a já ve všech účesech vypadám jak debil. :-( …
werrys
Před 6 lety
8
sponzor fóra
Dřevěné bedýnky - kde koupit?
Zdravím děvčata, kupovali jste někde takové dřevěné bedýnky (viz foto níže) za nějaký dobrý pen…
lacikam_komarom
Před 5 lety
15
Zoopark Zelčín - Mělník - zkušenosti se svatbou
Ahoj všem :-) Ráda bych se zeptala, zda tady někdo měl svatbu v zooparku Zelčín u Mělníka? Hledáme …
andreabn
Před 6 lety
12
Svatební hostina v okolí Pardubic?
Ahojky🙂 Plánujeme svatbu na příští rok, obřad už tak nějak víme, ale potřebujeme poradit nějaké pě…
moniifox
Před 6 lety
6
Dekorace a květiny - Sedlčany, září 2020
Dobry den, Hledame nekoho, kdo by nam udelal dekoraci mista v prirodnim stylu (hlavni mistnost a…
vyzdobanaklic
Před 6 lety
4
DJ na svatbu, 24.8.2019, Kolín a okolí
Dobrý den, sháním DJ na svatbu dne 24.8.2019 poblíž Kolína. Předem děkuji za nabídky. R.
djhenry
Před 6 lety
3
DJ na svatbu, Brno, 6.6.2020
Dobrý den, sháníme DJ na svatbu 6.6.2020. Doporučíte nám někoho? Děkujeme :)
bella121
Před 6 lety
4
Kameraman na svatbu, 24.8.2019, okolí Pardubic
Dobrý den, poptávám kameramana na natočení svatebního videa na svatbě 24.8.2019 v okolí Pardubic…
aneticaa7
Před 6 lety
6
DJ nebo kapela na svatbu?
Ahojte, jak vidíte už v názvu, tak řeším otázku, zda na svatbu mít DJ-e nebo kapelu. Mám pocit, ž…
malinaphoto
Před 6 lety
15
Tip na kvalitní švadlenu nebo krejčovství v Praze
Dobry den, mate prosim tip na kvalitni svadlenu nebo krejcovstvi v Praze, kde by byli schopni o cis…
mkao
Před 6 lety
1
Přírodní svatba - rady a inspirace
ahoj holky potřebuji inspiraci sice máme ještě čas,ale já jsem člověk co vše potřebuje mít nalajnov…
michaela_baudisova
Před 5 lety
27
Tip na pěkná místo na svatbu Hodonínsko - Kyjovsko
Ahoj holky, nemáte někdo tip na pěkný prostor v okolí? Spíše se koukám po nějaké stodole, sklípku…
fotozetik
Před 6 lety
6
Vila Austerlitz - zkušenosti se svatbou
Jak pokud jde o ubytování, obřad, party a sluřby, které nabízí /jídlo , pití atd./ Děkuji Dani
danimh
Před 6 lety
1
DJ na svatbu, 18.10.2019, Příbram
Dobrý den, Hledáme dj na naší svatbu, která se uskuteční 18.10.2019 Příbram Prosím o kontakt a…
lukashsax
Před 6 lety
7
Místo pro party stan v Praze?
Ahoooj mám otázku. Můžete někdo poradit místo např. park apod. v Praze, kde můžeme postavit velký …
arzi
Před 6 lety
2
DJ na svatbu 14. 9. 2019 ve Frýdku-Místku?
Hledáme DJ na svatbu 14. 9. 2019 ve Frýdku Místku. Máme raději zahraniční písničky, rádi si i zatan…
patasatko
Před 6 lety
2
Svatební kniha hostů - vlastní výroba - tipy a rady
Milé nevěsty, vyráběly jste si sami svatební knihu hostů? Takovou v přírodním stylu? :-) Budu r…
monisek66
Před 6 lety
1
Svatební kniha hostů - vlastní výroba
Milé nevěsty, vyráběly jste si sami svatební knihu hostů? Takovou v přírodním stylu? :-) Budu r…
monisek66
Před 6 lety
1
Svatební závoj v barvě ivory, kde koupit?
Zdravím nevěsty, kde prosím koupit dlouhý jednoduchý závoj v barvě ivory? Hlavně NE BÍLÁ!!. Děkuj…
linie_praha
Před 6 lety
2
Fotokniha od Kvalitní fotky - zkušenosti
Zdravím dámy (i pánové), dotaz je jasný, máte některá vytvořenou fotoknihu od firmy Kvalitní fotk…
chanomo
Před 6 lety
9
Kapela nebo DJ, 21.9.2019, Vysočina
Ahoj, hledáme kapelu nebo DJ na svatbu na Vysočině, kousek od Chotěboře. Koho byste doporučili? Př…
djhenry
Před 6 lety
2
Vizážistka na svatbu 7.9. Praha
Zdravím sháním někoho kdo by zvládl učesat a nalíčit mě naše maminky a naše svědkyně v termínu 7.9.…
yourmakeup
Před 6 lety
2
Tipy na svatební salony v Praze - boho styl
Prosím poradíte mi nějaký salon v praze? Levnější pokud mozna a styl boho šatů :-p
tessiepell
Před 5 lety
4
1
2
…
260
261
262
263
264
…