Svatební kytice v zimě, které květiny nezmrznou?

Které květiny v zimě nezmrznou? Jaké máte zkušenosti? Která kytice vynikne, pokud by byl v únoru sníh??
Odpovědět
Profilova fotka
@petromila1979: To by mě taky zajímalo :)
Odpovědět
mame sice termin v dobnu ale vysoko v horach ja budu mit ze satenovych ruzi doladene k barvam vyzdoby a celou pokrytou šperky :)
Odpovědět
Profilova fotka
Samozřejmě radím neživé, laděné zimně ;-)
Odpovědět
@lioness ROZHODNE!!! Bila kytka bila nevesta bily snih bily smogovy opar.... uz jen zenich v bilem obleku a hned usetri nekolik tisic za fotografa. Staci si na zed vylepit bilou ctvrtku a prohlasit ji za svatebni foto kde akorat pres samou bilou neni nic poznat. Kontrast! Boha jeho kontrast je zaklad! Kde neni kontrast tam jsou veci mdle nudne o nicem. Zkus si sama sebe predstavit s manzelem na snehu v bilych satech a v ruce kytici bilych ruzi. A pak si to same predstav s kytici rudych ruzi a je snad jasne i pri minimalni predstavivosti ktera fotka bude zajimavejsi. Naopak kaslat na nejake zimni barvy... je uplne jedno jestli to bude cervena nebo modra nebo zluta nebo zelena nebo jina. Hlavni je aby to nebyla mdla zimni ale aby byla co nejsytejsi a vytvarela kontrast s okolim. Bilou kytku si muzu dovolit na jarni louce a ne v zime... PS: pocasi dopredu stejne vedet nebude. Muze byt -20 tak jako 10 nad nulou takze to bych neresil. A naopak teploty tesne nad nulou budou pro ty kvetiny prijemne a vydrzi vic... vsak v takovch teplotach se i po svete prevazeji..
Odpovědět
Profilova fotka
Snad se nebude má něvěsta zlobit, ale co něco takového? Jedna z nej kytic, co jsem zatím viděla :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já jsem měla úmělou v červenci a teď mi dělá velkou ozdbu doma :) pokud bych měla vybírat tak znovu sáhnu po umělé :) Byla lehoučká a všem se moc líbila :)
Odpovědět
Já mám na únorovou svatbu zajištěné oranžové tulipány, podle naší floristky vydrží daleko víc než např. gergery, cenově jsou také výhodnější. Sice jsem měla vysněno něco jiného, ale po konzultaci jsem změnila názor. Přeji hodně štěstí s výběrem:)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, ano já bych se přiklonila k šiškám..už tady jedna nevesta také měla...a nebo to doplnit trocha podzimni inspirace:) je tady toho hafec:) nebo hledat - já hodně hledala na goglu- ale v anglictine- najde toho vice a hezci:)
Odpovědět
Profilova fotka
@petromila1979 Hezký den, převážná květina živých květin Vám po delší době pomrzne. Ale je velké množství druhů, které by Vám Vaše floristka mohla do svatební kytice naaranžovat. Záleží zda byste raději volila kontrastní barvy, červená, oranžová, apod... či zachovala zimní, ledové odstíny, stříbrné, bílé a modré... A jak bylo napsáno výše, krásná je i květina z borových šišek či květy kombinované se šiškami, sukulenty, větvičkami apod. Hezké by bylo do bílých květů zakomponovat bobule ilexu - cesmíny či květy pryskyřníku, tulipány, amarylis, kaly... Záleží jaký květ a kombinace Vás nejvíc zaujme :-) Přikládám několik fotografii pro inspiraci...více naleznete na googlu - winter wedding bouquets S pozdravem Anna Vidršperková Aroma Flora
Odpovědět
Zdravím :) podle počasí jaké je teď a jaké hlásí, se nemusíš obávat toho, že ti kytička zmrzne ;) přikládám taky nějaké kytičky, třeba jen na inspiraci ;)
Odpovědět
Profilova fotka
Na zimu jedině LED kytici- to je ta první .... nebo tak něco :-) :-)
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?