Svatební kytice umělá, je jako živá?

Profilova fotka
Ahojky, tak jsem se nějak zakoukala do umělé svatební kytice a pořád váhám. Chci se zeptat, která z Vás ji měla nebo má, zda opravdu vypadá i naživo tak krásně, jak na fotkách, zda je hodně podobná živé?
Odpovědět
Profilova fotka
@andran Co se umělých svatebních kytic týče, tak moc pěkně mohou vypadat !alternativní" látkové anebo papírové kytice, viz pár příkladů níže :-)
Odpovědět
@andran Ahoj, já si převážnou část kytek do své kytice dělala sama a pak jsem je jenom předala floristce a ta mi z nich vytvořila kytici, jakou jsem si přála. A musím říct, že předčila očekávání. Řekla jsem jí jen, čím bych to chtěla dotvořit (gypsophila) a pouze jsem jí předala hotové květy. A výsledek - viz mé album. Nechtěla jsem úplně živou kytku, protože jsem se chtěla i po letech dívat na hezkou kytku a ne na oschlý drn, který se při semebenším pohybu rozsýpá. Gypsophila vypadá hezky i suchá a to byl záměr. Vzhled kytice se od svatby příliš nezměnil, pouze drobné kvítky uschly, ale to rozhodně není na škodu. Jsem spokojená a neměnila bych. Za sebe tedy jen doporučuji.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?