Svatební kytice, tvar kapky. Nevíte o co jde?

Profilova fotka
Zdravím. Blíží se den D a já začínám přemýšlet víc a víc jestli jsem si objednala správnou kytici :-S . Mám ji objednanou ve tvaru kapky - ale nevím přesně co mám čekat. Jestli klasickou převyslou kytici. Bojím se aby nebyla moc velká..... mám sice šaty s vlečkou ale nechci sebou vláčet kytici která je zbytečně veliká. Do květinářství se dostanu až v úterý tak potřebuji spíš uklidnit - nebo nad tím budu přemýšlet celé dva dny - hrůza. Prosím poraďte co přesně ta "kapka" je??? Děkuju 8-)
Odpovědět
Profilova fotka
Ahojky, já myslím, že ta kapka by právě moc převislá být neměla, když má vypadat jako kapka ;-) neboj určitě to bude v pohodě :-) kdyby měla být hodně převislá, tak by se tě určitě ptali jak moc ;-) fakt se neboj bude to dobrý! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuju - už asi začínám vyšilovat. A to je teprve začátek - dalších 14 dní bude asi se mnou zábava 8-) Ale moc děkuju :-) snad to bude v poho - musí! :-N
Odpovědět
Já myslím, že by to mohlo být něco takovýho, jako jsem měla já. Nejspíš bez těch vyčuhujících růží, mně ji dělali podle fotky, tak nevím, jak by se měla pojmenovat. A neboj, v pondělí tam zajdi a nech si podobnou ukázat. Kytka stejně ještě není navázaná, takže ji můžeš změnit. jediný problém by byl v tom, kdyby jsi měnila druh kytek a oni jich neměli dostatek.
Odpovědět
jigsav a ty jsi jim nedala vlastní návrh??? Koukala jsem do albíčka, barevná svatbička je super nápad x-) . A gerbery jsou super volba, měla jsem je taky, ty jejich barvy jsou nepřekonatelné :-D !
Odpovědět
Profilova fotka
No dala i nedala - ukázala jsem jim pár fotek ale pry se k vlečce hodí spíš kapka než klasicka kytice. Je fakt že v tomhle se moc nevyznám a oni pro nás dělají kytice už pár let a vždy vymyslí něco nádherného - tak jim i v tomhle chi nechat kus volnosti. Ale vím že mám ještě týden si rozmyslet nebo pozměnit cokoliv v objednávce. ;-) v tomhle jsou úžasní. hlavní jsou právě ty gerbery a jejich barvičky :-D
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?