Svatební kytice. Pro koho všechno mám nechat udělat?

Ahoj holky, vdávám se 16.6. 2012 moc zkušeností nemám, můžete mi např. poradit pro koho všechno máme nechat udělat kytičku???děkuji...
@marduska1 kytice pro nevestu, pro svedkyni (pokud nebudes mit teda svedka), korsaz pro zenicha, pro svedka zenicha (pokud nebude mit svedkyni), kytice pro maminky (jak nevesty, tak zenicha) :-)
a co družičky, budem mít tři a dva mládenečky...
Profilova fotka
Myslim ze to zalezi na Vas pro koho vseho ji date udelat nam treba maminky rekly ze kytku nechteji svedkyne jsem se jeste neptala tak uvidime :-)
@marduska1 to my jsme nemeli, tak me to nenapadlo, ale pokud druzicky a mladenecky mate, tak pak asi i pro ne... nevim, jak velkou kytici budes mit ty, jako nevesta, ale ja jsem mela "velkou", maminky a svedkyne mely "mensi". takze pro druzicky bych pak asi volila neco drobnejsiho. ale je to muj nazor, samozrejme nic nevnucuji ;-)
jj družičky budou moje malé neteřinky, necháme jim pouze udělat něco malého, budou tím stejně zametat, já chci bud červené kaly, nebo bílé a červené růže... :-)
Sice vím kde ssi je objednám, ale nevím zda už tam máme zajet, nebo je ještě na květiny čas...a za rady určitě děkuji...
@marduska1 ja jsem mela kombinaci bile kaly a ruzove ruze :-) svatbu jsme meli ladenou do svetle fialove a kytici jsem chtela celou z kal, ale protoze svetle fialove kaly nebyly, tak jsem mela tuto kombinaci :-)
@marduska1 s timto neporadim, kytici jsem resila "v rodine", ale urcite je lepsi si vse zamluvit driv nez pozdeji ;-)
My budeme mít červeno- bílé ladění svatby, jj i pro můj klid to chci mít vše zamluvené dříve, ode dneška mám šaty a i v salonu jsem prý měla štěstí, že jsem ještě měla z čeho vybírat...
Ahoj, zaleží jen na Tobě komu kytičku dáš. Často se to dělá tak, že ty máš hlavní ve stejném ladění ale malou svědkyně (je dobré svědkyni kytičku dát. člověk pak neví kam s rukama když stoijí za nevěstou.) Maminkám ve stejných barvách, ale může bát změna druhu květů. A korsaže pro svědka a ženicha stejné složení jako kytička pro nevěstu. Já budu mít květiny v bílozeleném ladění, ale do svatební kytice chci akcent v růžovofialové. Teď hledám nějaký zajímavý nápad na svatební kytičku něco jako kabelka..
Profilova fotka
no vidíte to já jsem skoro zapomněla na korsáž pro svědka ženicha :-)
Jo a ještě družičkám se dá dát do ručičky taky malý košíček s naaranžovanými květy nebo jen okvětními plátky.
Článek se načítá
Profilova fotka
@marduska1 Použij vyhledávač ve Fóru, diskuze na tohle téma už tu jsou ;-)
1

Téma bylo zamčeno adminem. Nelze přidávat další odpovědi.


Nenašli jste co jste hledali?