Vsetky kvetiny sme si nechali viazat u kvetinarky Veroniky Koubkovej, (Kyticky u Verunky, Jugoslavkych partyzanu v Dejvicich). Kvety sme mali rozhodnute uz do predu a to fialove kaly, ale ona ich este nakombinovala s viacerymi odtienmi fialovych kal a tak to vyzeralo velmi zaujimavo. Nechceli klasicky vankusik pod prstene tak nam na to vytvorila podnos vytvoreny z listov a kvetov kal. Naviac moj muz ma rad chilli a tak nam to prave tym este trochu obzvlastnila. Takze krasne kytky a kytice, inovativnost a aj skvela cena. Doporucujeme, nebudete sklamane ☺
Kala je srdcovka. Vedela jsem ze jinou nechci. Akorat bacha..co se tyce delky a stylu uvazani..melo by to trochu ladit s vyskou a stylem satu nevesty :-)
Na ukazku moje kyticka. Zbytek ve fotoblogu.
Taky chci mít kaly, ale potřebuji je nakombinovat s červenými fréziemi, myslíte, že je to dobrý nápad, nebo mám místo frézií vybrat třeba malé růžičky?
@la_florista Je to nádherná inspirace. Přemýšlela jsem jakou květinu ve svatební kytici. A díky těm to fotografiím jsem se rozhodla. Děkuji za inspiraci. Hodně štěstí.
ahoj holky, mám na vás jeden dotázek. Dají se prosím sehnat kaly během celého roku? Uvažujeme o svatbě někdy na podzim nebo v zimě. A případně myslíte že by se dala sehnat i v modré barvě?
@svetlovlaska Dobrý den, kaly se dají sehnat po celý rok, jen je jejich cena proměnlivá. Od 40,- výše.
Modré kaly by musely být jedině barvené a přiznám se, že jsem se s nimi v květinových velkoobchodech ještě nesetkaka. Pokud byste ráda ladila květinu do modré barvy volila bych přirozeně modré květiny - irisy, modřence, delphinium, hortenzie, či bílé kaly ozdobila modrou stuhou či modrými peříčky.
S pozdravem Anna Vidršperková
Aroma Flora
Přidávám pro inspiraci dvě květinové vazby z kal.
Žluté kaly pro svatbu v lednu a fialové pro svatbu v září (korsáž pro ženicha, svatební květina, květiny pro maminky a svědkyni)
@annamarieveronika Velice Vám děkuji za odpověď. Myslela jsem si, že se nebudou dát sehnat, no tak půjdu do bílých a nechám ji případně ozdobit modrou stuhou.