Svatební kytice - kaly. Máte ukázky pěkně uvázaných?

Zobraz úvodní příspěvek
Profilova fotka
ahoj holky, nemáte ukázky pěkně uvázané kaly na svatbu?? Kdyžtak vložte, děkujiiiii předem
Odpovědět
1
2
Profilova fotka
Svatební kytice mnou vázana:-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Vsetky kvetiny sme si nechali viazat u kvetinarky Veroniky Koubkovej, (Kyticky u Verunky, Jugoslavkych partyzanu v Dejvicich). Kvety sme mali rozhodnute uz do predu a to fialove kaly, ale ona ich este nakombinovala s viacerymi odtienmi fialovych kal a tak to vyzeralo velmi zaujimavo. Nechceli klasicky vankusik pod prstene tak nam na to vytvorila podnos vytvoreny z listov a kvetov kal. Naviac moj muz ma rad chilli a tak nam to prave tym este trochu obzvlastnila. Takze krasne kytky a kytice, inovativnost a aj skvela cena. Doporucujeme, nebudete sklamane ☺
Odpovědět
Profilova fotka
Trocha inspirace od nás, snad se bude líbit :-) více na našem webu ve fotogalerii... ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
Taky chci kaly, ale jen bílé.Rostou nám na zahradě, tak si je natrhám a mamka(bývalá floristka) mi je sváže Kali doporučuju, třeba bordo jsou krásné
Odpovědět
Profilova fotka
@verolen24 Tak tuhle jsem presne chtela, jen v ten tyden nebyly k mání silné kaly :-(
Odpovědět
Profilova fotka
Kala je srdcovka. Vedela jsem ze jinou nechci. Akorat bacha..co se tyce delky a stylu uvazani..melo by to trochu ladit s vyskou a stylem satu nevesty :-) Na ukazku moje kyticka. Zbytek ve fotoblogu.
Odpovědět
Profilova fotka
Meli jsme je i v dortu...
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Profilova fotka
Nemáte prosím někdo představu na kolik taková jednoduchá kytice vyjde peněz?
Odpovědět

Odpovědět
Profilova fotka
Taky chci mít kaly, ale potřebuji je nakombinovat s červenými fréziemi, myslíte, že je to dobrý nápad, nebo mám místo frézií vybrat třeba malé růžičky?
Odpovědět
Kaly tradičně i netradičně..
Odpovědět
Profilova fotka
@xxevaxx tu chciii! Kolik by asi tak mohla stát?? a pak korzáž se podle libosti udělá bud z ružičky nebo z kaly, je to jedno, žejo??
Odpovědět
Profilova fotka
@dzada Dobrý den, jedná se o naši svatební kytici a nevěstě jsme ji účtovali 795,- :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
Chtěla bych poradit ohledně svatební kytky. Určitě bych chtěla bílý kaly. Poradíte jakou délku? Mám 160 cm a hubenou postavu, tak nechci abych měla pravý opak kytice. Děkuju :)
Odpovědět
Profilova fotka
Zrovna dnes jsem dokončila tuto kytičku ;-)
Odpovědět
@lioness Ta je báječná...
Odpovědět
Článek se načítá
Profilova fotka
@lioness krásná moc !!!
Odpovědět
Ráda bych poprosila pokud máte i o fota kytek pro maminky z kal.Díky :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Červenobílá komibnace
Odpovědět
Profilova fotka
@lioness ta je mojeeeeee :-)
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
@la_florista Je to nádherná inspirace. Přemýšlela jsem jakou květinu ve svatební kytici. A díky těm to fotografiím jsem se rozhodla. Děkuji za inspiraci. Hodně štěstí.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
ahoj holky, mám na vás jeden dotázek. Dají se prosím sehnat kaly během celého roku? Uvažujeme o svatbě někdy na podzim nebo v zimě. A případně myslíte že by se dala sehnat i v modré barvě?
Odpovědět
Profilova fotka

Odpovědět
Profilova fotka
@svetlovlaska Dobrý den, kaly se dají sehnat po celý rok, jen je jejich cena proměnlivá. Od 40,- výše. Modré kaly by musely být jedině barvené a přiznám se, že jsem se s nimi v květinových velkoobchodech ještě nesetkaka. Pokud byste ráda ladila květinu do modré barvy volila bych přirozeně modré květiny - irisy, modřence, delphinium, hortenzie, či bílé kaly ozdobila modrou stuhou či modrými peříčky. S pozdravem Anna Vidršperková Aroma Flora
Odpovědět
Profilova fotka
Přidávám pro inspiraci dvě květinové vazby z kal. Žluté kaly pro svatbu v lednu a fialové pro svatbu v září (korsáž pro ženicha, svatební květina, květiny pro maminky a svědkyni)
Odpovědět
takhle nějak to chci já a bude mi to dělat floristka paní Nováčková z Ostravy
Odpovědět
Profilova fotka
Přikládám pro inspiraci :-)
Odpovědět
@annamarieveronika Velice Vám děkuji za odpověď. Myslela jsem si, že se nebudou dát sehnat, no tak půjdu do bílých a nechám ji případně ozdobit modrou stuhou.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Profilova fotka
Já měla jen takovou klasickou jednoduchou :)
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?