Svatební kytice, jaký průměr byste dali?

AHojky, mela bych jeden dotaz. resim velikost svatebni kytice. v kytici budou fialove ruze a eustumy, chtela bych nejakou mensi nebo stredni kulatou. jaky prumer byste tak dali? resim dilema, zda dat 20 nebo 25 cm prumer. diky moc za info. PS. saty budou mit bohatsi spodek, ja jsem normalni postavy.
Odpovědět
20 cm mi připadá málo.
Odpovědět
@lister18 já se teda přiznám, že velikost kytice co se cm týče jsem vůbec neřešila :-N to chce po tobě přímo květinářka, abys jí řekla takhle přesně velikost? Ani si moc nedokážu představit, jak to bude vázat, aby to sedělo. =-) spíš bych v květinářství ukázala fotku třeba ze zkoušky šatů (nebo aspoň na modelce, pokud nemáš svou vlastní) a podle toho vybrat velikost květiny, než to řešit na cm..
Odpovědět
Profilova fotka
ahojky každá dobrá floristka ti poradí :-) pokud máš fotku šatů tak je ukaž kde ti budou vazat kytku a řeknou ti. Průměrně se dělá kolem 20cm
Odpovědět
Profilova fotka
@lister18 Přeji pěkný den, já osobně květiny na přesné centimetry nevážu, myslím, že je to vždy na domluvě s nevěstou a pak vážu od oka. Pokud chcete menší květinu, těch 20 centimetrů by mělo stačit, záleží samozřejmě i na šatech. Už se mi stalo, že velmi drobná nevěsta chtěla velkou kytici. Nakonec jsem jí to rozmluvila. Kytice by měla být doplněk, co nevěstu zdobí, nikoli přebíjí její krásu. Nejdůležitější ale je, abyste se s kyticí cítila dobře :-)
Odpovědět
Profilova fotka
25
Odpovědět
Profilova fotka
taky jsem vůbec velikost kytice neřešila. Měla jsem sraz s floristkou a ta řekla, že by se jí ke mě hodila kytice takové velikosti a bylo to. Floristky se už v tom vyznají ;-) a mají to v oku
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?