Svatební kytice a výzdoba v Chrudimi a Pardubicích

Profilova fotka
Poraďte mi prosím, kde si nechat navázat květinu a květinovou výzdobu za rozumné peníze, ale aby to k něčemu vypadalo:) Děkuji:)
Odpovědět
Zahradnictví Mikan, Blehovsko v Chrudimi, my tam měli smuteční výzdobu, kamarádka celou svatbu, za rozumné peníze :-) a ochota moc super!! http://www.zahradnictvimikan.cz/
Odpovědět
Profilova fotka
Nechávali jsme si vázat veškerou květinovou výzdobu v květinářství Dita Sekyrková v Lázních Bohdaneč (za autobusákem). Krásné kytky i dobrá cena, navíc růže byly maximálně čerstvé (dovezené v pátek po obědě).
Odpovědět
Petr Kopáč (mistr ČR ve floristice) z Vyšehněvic u Rohovládové Bělé. Kamarádka od něj měla úžasnou výzdobu za krásnou cenu. Já u něj objednávám narozeninové kytky. Vždy naprostá spokojenost. Letos měl na svatebním veletrhu v Pce letáček se slevou na svatební výzdobu. Třeba bude sleva i na příštím veletrhu. Myslím, že tam osobně bude určitě, takže budete moci vidět jeho práci. Já, kdybych měla svatbu tady, měla bych od něj kytky určitě.
Odpovědět
Já jsem měla kytici z květinářství Rychlíkovi - Holice. Moc milá a ochotná slečna, poradila mi se vším. Vše za rozumnou cenu (to zdůrazňuju, protože některé květinky jsi dávají u svatebních kytiček snad 200 procent přiřážku :D :D) a byla podle mých představ!!! V květinářství mají spoustu katalogů svých prací, na netu toho mají jen hrstku. Jezdí dělat i výzdoby na hostinu.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Zdravim, chtěla bych se zeptat na isnpiraci na svatebni obrad...Chtěla bych ho venku, ale aby tam byla možnost presunu pri spatnem pocasi. Pokud možno restaurace u toho...Nebo je mozne se vdat parku?je na to nutne nejake povoleni?Děkuji :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 měsících
Na svatbu venku by byl pěkný zámecký park ve Slatiňanech a je možné mít obřad i uvnitř zámku. A co vím, tak v té restauraci přes silnici se různé oslavy taky dělají.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?