Stuhu ke svatební kytici zajistí květinářství?

Profilova fotka
Nějak nevím, když chci krásnou saténovou stuhu okolo stonků kytice, aby mě ta stuha visela a dělala tak doplněk i šatům .. Například viz.foto...jestli si ji mám dodat sama do květinářství nebo je oni mají a já si vyberu??
Odpovědět
Profilova fotka
já si jí kupuji sama, ale to asi záleží na domluvě s květinářkou :-) ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@gonnellina právě se bojím, že mi zakáží si dodat svou a že mi buď řekne ať si vyberu z jejich výběru(určo tam nebude co bych chtěla) a nebo že mě objednají stuhu na přání za obrovský peníze...když totiž slyší svatba tak chtějí co nejvíc vytáhnout ze zákazníka =-)
Odpovědět
ja bych rekla ze zalezi na pristupu v kvetinarstvi, nekde to problem nebude jinde jo... za zeptani nic nedas a kdyz ti nevyhovi, kvetinarstvi je prece mraky a nejake kvalitni, ve kterem to vadit nebude urcite najdes
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57: Převážně lze domluvit s květinářkou a ta by přesně měla zvolit Vám buď stuhu , která se hodí k vazbě a nebo doplnit Vámi požadovanou stuhou ...Každý florista , by se měl snažit vyhovět ve všem co lze svému zákazníkovi . :-) Takže bych v tom neviděla žádný problém .. lze se domluvit i na broži , korálkách atd... snad skoro na všem na co pomyslíte ;-)
Odpovědět
Profilova fotka
@radulka57: P.S.: Stuhy nejsou tak drahé...
Odpovědět
Profilova fotka
Stuhu ke svatební kytici by Vám měl dodat květinář. Nám ji nosí občas nevěsty, protože ji chtějí zakomponovat do kytice a protože ji použijí i v jiných svatebních dekoracích. Dobrý florista nebo květinář s tím nebude mít problémy. Doporučuji se zeptat květináře, co Vám bude dělat kytici. Za zeptání nic nedáte.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja treba chtela lyko a nebo sampan organzu tak jsem si o to rekla.Kdyby to neslo tak bych sla jinam.
Odpovědět
Příspěvek byl smazán adminem, protože nesplňoval Pravidla přispívání do fóra.
Profilova fotka
Já si dodala asi týden předem svou krajku, stuhu a brož a nebyl žádný problém.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?