Rám na svatební kytici

Ahojte, chci se zeptat, můžete někdo poslat link na rám, do kterého se může dát usušená svatební kytice? Hledala jsem to na internetu a nenašla jsem, ani tady na foru. Máte s tím zkušenosti? Budu mít karafiáty na svatbu a přemýšlím, že bych si je nechala usušit a dala do toho obrazu. Uvítám veškeré zkušenosti a tipy. díky
Odpovědět
Profilova fotka
kup si tento z IKEA http://navody.hurapapir.cz/wp-content...
Odpovědět
Profilova fotka
No nevím, ale v katalogu Ikea jsem ten rámeček už nenašla :-( A odkaz od neidentifikovatelne mi nejde otevřít. @zuzkka222 Také jsem měla ve svatební kytici mimo jiné i karafiáty, ale jejich usušení se moc nepovedlo.
Odpovědět
teď jsem se dívala na rámy od Ikea typ ribba a fakt jsem tam nic takového nenašla? mofa81: a co přesně se ti nepovedlo? Já právě přemýšlím, že by to nemuselo vypadat zle?
Odpovědět
Profilova fotka
@zuzkka222 Koukala jsem na celou IKEA na rámy a nic tam není. Vím, že to tady hodně frčelo před rokem, dvěma. Je možné, že to už přestali vyrábět :-( Jinde na netu jsem zatím neměla čas zjišťovat. Karafiátky jsem měla drobné a světle růžové - koukni do mého alba, jak to zhruba vypadalo. Pak jsem sušila klasicky a karafiátky sice uschly, ale jsou barevně jak sláma. Zkus projít diskuze, některé holky psaly, že na kytky cosi před sušením stříkaly ... Určitě nejlepší je to sušení mrazem, ale je to drahé a dělají to jen někde ve větších městech.
Odpovědět
Profilova fotka
Na netu je nemají, ale v obchodě ano !!! :-D Taky jsem hledala na webu a nenašla a pak v oddělení rámečků je měli, takže tak :-) já ji mám ve svatebním albu, jak jsem to zpracovala :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@pippik Jéjé, tak teď někoho sehnat, kdo mi to tam pojede koupit :-( I když v Brně budeme začátkem října, tak snad tam ještě budou !! Díky :-) Jo a jak je ten rámeček cca velký a mají třeba i menší? Zpracované to máš pěkně. Mně se z 5 růží hezky usušily jen 3, karafiátky strašný a ještě mám celkem dobrý nevěstin závoj, tak snad to nějak dopadne.
Odpovědět
@mofa81 Zkuste pohledat na aukru, bývají tam inzeráty typu "koupím vám v ikea", tuhle jsem tam ty tlusté rámečky viděla...
Odpovědět
Profilova fotka
@mofa81 Já myslím, že ty rámečky mají jako stálý produkt pořád. Jen prostě nejsou na stránkách, takže určitě bude :-)
Odpovědět
Profilova fotka
zrovna jsem zavěsila na usušení kytičky z mé svatebky-ikdyž jsem kytici rozebírala s těžkým srdcem :-( Měla jsem v ní orchideje Vanda, ty musím zkusit vylisovat. Hned zítra juknu asi do té ikei po rámu. Neměl by někdo foto už takto zarámované kytice? U někoho jsem asi před měsícem viděla, ale už to určitě nedohledám....
Odpovědět
@saryk8 Zdravím Tě, je to tady. Také ho nutně sháním, ale kromě ikey ho nikde nemohu nalézt a Ikeu mám bohužel z ruky. https://static.4nets.sk/photo/22/7510...
Odpovědět
Profilova fotka
@digydigy Díky, koukala jsem na aukro a opravdu tam tyto inzeráty jsou. Super, tak buď si uděláme výlet nebo objednám tam. Jo a tu fotoknihu jsme nakonec začali tvořit taky na rajčeti. Takže díky moc za tipy :-)
Odpovědět
není to tenhle rám prosím? http://aukro.cz/ribba-ram-23x23cm-bil...
Odpovědět
Článek se načítá
V IKEA mají rámečky stále, v bílé, černé a stříbrné-kovové barvě rámečku. :-) Na stránkách je nemají. Velikost rámečku je 23x23, bohužel menší jsem tam nenašla.
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?