Převislá kytice orchidejí-Nymburk/Praha?

Profilova fotka
Ahoj, toužím po převislé kytici orchidejí, ale zatím jsem byla jen odfláknuta větou "tak to vám nezhotovíme". Je mi jasné,že to bude něco stát,ale kdyby se někdo v tomto oboru našel a má zkušenosti s tvořením převislé svat.kytky z orchidejí,budu ráda za nabídky i infa :) jsem od Nymburka,takže čím blíže tím lépe :) přikládám obrázek mé vysněné kytice :)
Odpovědět
Profilova fotka
Jinak se omlouvám za překlepy, psala jsem to v rychlosti a teď nevím, jak to editovat 8-( :-D
Odpovědět
Profilova fotka
Pokud není daleko Kladno,doporučila bych Švestkovic zahradnictví. Jednoznačně jedno z nej zahradnictví, příjemné jednání a kytice, nádhera. Doporučila bych tam zavolat, případně poslat email, nebo se zeptat přes FB, kde reagují obratem.
Odpovědět
Profilova fotka
@deniss91 pokud jsi stale neuspela, tak ti doporucim kvetinarstvi na praze 8 (vim, z nymburka to neni za rohem). Kontakt mam ve svem albu a muzes se kouknout na moji kytku.
Odpovědět
Mělník není blízko, ale v Kauflandu v květinářství dělaj nádherný převislý kytky z orchidejí, kolikrát jsem šla kolem a říkala si ,že by to byla nádherná svatební kytka a stojej kolem pětikila :-)
Odpovědět
v Nymburce na zalabi jste zkousela? jak je to zahradnictvi-kvetinarstvi na kruhaku u kauflandu? za skvele peníze a strasne ochotni..
Odpovědět
@deniss91 Můžu doporučit květinářství Moje kytice (paní Šichtová) v Milovicích. Je hrozně šikovná a ochotná :)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem, už jsem vybrala nakonec :o)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Profilova fotka
Dobrý den, pokud bude mít nějaká nevěsta problém s kyticí, moc ráda pomůžu. Pracuji jako soukromá floristka. Kromě květin, dodávám i dekorace, osvětlení , v podstatě celý design svatby včetně koordinace. Hodně si dávám záležet na komunikaci s nevěstou a preferuji lidský přístup, aby svatba vypadala tak, jak si novomanželé přejí, bez stresu a v pohodě. Posílám pár fotografií z poslední svatby a jednu orgidejovou. Více z mé práce najdete zde v profilu, nebo na webovkách. Hezký den B. P
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?