Kytice z bilych karafiatu

Ahoj nevestinky, mate v planu taky svatebni kyticku z bilych karafiatu?? Vsichni kolem kouli ocima, ze je to asi komunisticka kytka, ale ja jsem se proste rozhodla, ze bile karafiaty budu mit.. :-) Nemate nahodou nejakou inspiraci?? Pomalu uz je treba zarizovat a ja furt nevim jak by asi mela vypadat.. :-) Dekuji..
Odpovědět
Profilova fotka
koukni na pinterest, tam toho je :-) https://www.pinterest.com/search/pins...
Odpovědět
@sassanca Dekuji..
Odpovědět
@domajsek Na googlu se dá najít inspirace hafo, zadej si "white carnations flowers for wedding" a máš tam spoustu obrázků. Jinak myslím, že karafiáty jsou krásné. Jasně, za minulého režimu byly hodně oblíbené, možná proto, že se pěstovaly právě v Čechách... Nicméně doba košťátek typu tři karafiáty s asparágusem je naštěstí pryč a květinářky umí uvázat fakt krásný kytice, u kterých si na komunismus nevzpomene nikdo, i když jsou z karafiátů :)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek Já chci zase bílé chryzantémy a všichni mi tvrdili, že je to hřbitovní kvítí. Mě je to ale fuk!! Bude to moje svatba, moje kytka a taky už je mám objednané. Stůj si za svým. Karafiát je hezká kytka ve všech barvách a šikovně uvázaná kytice bude nádherná :-)
Odpovědět
Moc dekuji.. Ano, typicke tri karafity spolu s asparagusem si predstavuje vetsina.. Jinak vsechny kytky jsou nadherne, ale karafiaty u mne zatim vedou.. :-) Moc diky jeste jednou a jdu googlit.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Jsou krásný a ta vůůůůně :-D jdi do nich! ;-)
Odpovědět
@antakka Jojo, stojim si za svym.. Nikdo mi to sice nevyvraci, ale usmevy na tvarich jsou.. Ja jsem slysela, ze hrbitovni jsou kaly a taky, ze kdyz je ma nevesta, tak bude mit kalny zivot.. Myslim, ze zadna kyticka si nezaslouzi mit privlastek "hrbitovni".. Kazda je krasna, kazda zajimava.. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@domajsek: Dobrý den , kytice z karafiátů doporučuji . V dnešní době je k dispozici mnoho různých odstínů . :-) Přeji příjemný zbytek dne . Bára S.
Odpovědět
Profilova fotka
tuhle jsem si vyhlídla já :-) Akorát bez toho břečťanu :-D
Odpovědět
Karafiáty jsou jako svatební kytička moc pěkný! taky se mi líbí. Ale jen čisé karafiáty, bej jakýchkoli "blbostí", přesně jak je na obrázku číslo jedna. Stůj si za svým!;)
Odpovědět
nebo tahle se mi taky moc líbí. Budu chtít asi pivoňky, ale pokud budou moc drahé, tak to asi bude řešit takhle :)
Odpovědět
Tak asi pujdu do ciste bilych a mozna pridam par svetle ruzovych, aby to vyniklo na satech.. Ale i bile s necim zelenym neni spatna variace.. A jak je to pak s zenichovou klopou, kdyz je vice druhu nebo barev.. :-) Opravdu se mi libi vsechny, jen vybrat.. A skvele je to, ze karafiat neni vubec drahy..
Odpovědět
Článek se načítá
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?