Kytice v přírodním stylu-Uherský Brod, Uherské Hradiště

Nemáte tip na šikovnou květinářku? Děkuji
Odpovědět
Profilova fotka
Mám☺ květinářství Žaneta☺ šikovná květinářka Žanetka Burešová☺ zvládne cokoliv☺
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 2 letech
Ahoj, Žaneta je šikovná a dělá moc pěkné kytky, ALE její jednání je hrozné. Komunikace příšerná - než odpoví na dotaz, tak pár týdnů uběhne. Když jí voláte, tak to zvedne, ale většinou se slovy, že nemá čas. Kalkulaci květinové výzdoby nám poslala po urgencích až po 14 dnech. Finální kalkulaci večer před svatbou. A nahodila si slušnou cenu - 2 tisíce za to, že ty kytky sváže. Dovoz výzdoby 20 km u ní stojí 2 tisíce a realizace výzdoby 5 tis - udělali jsme to sami za 30 min, takže takové prachy fakt nedáme. A kytky u ní levné teda nejsou. Celé nás to vyšlo na 10 tis a to jsme od ní měli jen kytky, žádné další dekorace ani slavobránu ani koberec ani nic. A ještě k té komunikaci - chtěli jsme malé kytky a ona nám na to řekla, že to není moderní a že se to tak už nedělá a tlačila nás do velkých kytek. Nakonec jsme si prosadili svou, ale byla pěkně protivná. Doporučuji se poohlédnout jinde.
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 měsících
@mararemes Jako bych četla svá vlastní slova, bohužel mám s Žanetou stejnou zkušenost a už jsem si myslela, že jsem snad jediná, protože na FB má jen ta nejlepší hodnocení. Domluva byla složitá, na zprávy neodepisovala, telefony nezvedala, když už zvedla, většinou řekla, že zavolá zpět, ale nezavolala. Na schůzce mě většinou nenechala domluvit a nutila svou představu, měnila čas schůzky a jednomu páru, který přišel, když jsem tam zrovna byla já řekla, že ale byli objednáni před půl hodinou a už na ně nemá čas ( přijeli z Prahy) a vzhledem k tomu, že mně take tvrdila, že jsme byly domluvené na jinou hodinu a já vím 100%, jaký čas říkala si myslím, že to tak udělala i jim ) Kalkulaci jsem urgovala dlouho dopředu, ale vždy mi řekla, že dělá jinou svatbu, je na cestách, u lékaře a poslala ji až v noci před svatbou-4000 kč jen za práci, 800 za odvoz atd, kdy už se nedalo nic dělat.
Odpovědět
Profilova fotka
fakt? Tak to jste me vydesily. Ja ji potkala na foceni pro jeden salon pred nekolikalety, kdy ona delala kvetinovou vyzdobu. A byla strasne fajn a kvetiny nadhera. Tak jeste mr.&mrs. z brodu😊
Odpovědět
@iviiiii Kvetiny má krásné a je milá, to je samé zlatíčko atd (někomu to může přijít až moc).Byla I v časopise Marriage guide a kontaktovala jsem ji proto, že mi byla doporučena jako to nej z okolí UH, ale ta komunikace byla opravdu hrozná a ceny velmi vysoké, asi už toho má až moc. Každopádně poskytuje i služby koordinace svateb a to si neumím moc představit při těch zmatcích. Byla bych ráda, kdyby se našel ještě někdo a podělil se se zkušenostma.
Odpovědět
Ja doporucuji Mr. & Mrs. z Brodu, měli jsme od nich jak kvetinovou výzdobu, tak dekoraci místa svatby. S Lenickou je super domluva, ani jednou se mi nestalo, že by mi něco rozmlouvala, maximálně poradila, ale vždy se na 100% snažila splnit nasi představu. Za nás úžasná spolupráce a všem vřele doporučujeme! :-)
Odpovědět
Profilova fotka
@bridetobe2018 je fakt, ze je ted tehotna, takze pak to bude jeste horsi. Necham si to od ni nacenit a uvidime. Zas 10000 za kvetiny dat nechci.
Odpovědět
Profilova fotka
@verunka_ kamaradka od ni mela kvetiny a opravdu nadhera😊
Odpovědět
@iviiiii A co všechno by sis představovala? Kolegyně od ní měla květiny I výzdobu sálu a nacenila jí to okolo 30 000, pak ale škrtaly ;-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?