Kytice pro babičky?

Profilova fotka
Ahoj slyšela jsem, že ve svatební den dávají kytičky i babičkám.Mě je jasné, že ji má mít nevěsta :-) , svědkyně a maminky.Ale babičky?Přijde mi to zbytečné.A mají ty kytky být ze stejných kytiček jako má nevěsta, myslím pro maminky a pro svědkyni?Děkuji za odpovědi.
Odpovědět
Profilova fotka
Ja jsem mela kyticky i pro babicky a ty z toho mely radost, teda alespon ta moje a pratchyne byla vypruzela ze vseho, takze ani nevim. Ja mela klasickou velkou kytici a ostatni byly mensi, resp svedkyne ji mela o neco vetsi nez maminky/babicky. Mam je vyfocene v albu, tak se jukni.
Odpovědět
O babickach jsem nikdy u nas neslysela. Ja mela: - pro sebe hortenzie a manzel mel v klope hortenzie - maminky - kazda tri smetanove ruze s nejakou zelenou prizdobou - tatinci a svedci (meli jsme dva chlapi) v klopach smetanove ruze
Odpovědět
Profilova fotka
já je budu dělat i babičkám, nejde mi o to, že se to dělá nebo tak, ale myslím že z toho budou mít velkou radost, že budou také mít kytičku. Nechám jim jí dělat jen malinkatou, menší než maminkám a ze stejných květin, aby to všechno ladilo...=)
Odpovědět
Samozřejmě, že babičky mají mít také kytičku. Měly by ji mít všechny ženy z rodiny - při výdajích za celou svatbu vás již pár kytek navíc nezruinuje.
Odpovědět
kytku pro babičky jsem neměla. myslím, že je to zbytečné. Měla jsem jen já a maminky. Neměla ji ani svědkyně, aby měla volné ruce na co bylo právě třeba při organizaci.
Odpovědět
u nás mají kytice maminky a babička. svědkyně ne.
Odpovědět
No holky, s těma kytičkama pro babičky jste mě zaskočily.. Pač tim že mame i prababičky a vyvdane babičky (děda draheho je rozvedeny), tak bych těch kytek musela nechat navazat tak 10 :-D takže zustanu jen u maminek :-D
Odpovědět
Já pro babičky měla, u nás v rodině se to dělá. Kytice pro babičky je potom maličká, klidně jen jedna ozdobená květina (např. pivoňka, růže,...) nějak hezky uvázaná nebo nějaká drobnější vazba. U nás to mělo úspěch, moje babi byla nadšená, přítelova, která to neznala, dojatá. Pokud ti to připadá zbytečné, tak to nedělej, podle mě těch pár korun za to stojí víc než třeba papírové pompomy a podobné...
Odpovědět
Profilova fotka
Na naší svatbě jsem mela kytku jenom já. Chtěla jsem i pro maminky, ale samy si rekly, ze nechtějí, ze by jim jen překážela... Babičky me ani nenapadly. Svědkyně taktéž odmítla s tím, ze bude mít přece jiné starosti a kytky by nechala za prvním rohem. Ale pokud jim he chceš dat, neurazi se. Stejně jako když jim je nedas :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Děkuji všem za názory, vůbec jste mi nepomohli :-) jedna píšete do diskuze, že měla kytičky pro babičky druhá zase že ne! Je to těžký, babička z mé strany má dvě francouzké hole, tak si říkám, jak by chudák tu kytičku nesla a babička z ženichova strany je taková vznešená dáma, tak ta věřím tomu, že by byla za kytičku ráda.Je to docela dilema.Asi si hodím mincí :-D
Odpovědět
Pokud má dvě francouzské hole, asi by tu kytičku ani nenesla, to je jasné. Asi bych ji nedala ani jedné babičce. Ale pokud na kytkách trváš, pouvažovala bych třeba nad květinovým náramkem, aspoň pro tvou babičku s holema. Buď oběma, ať si nezávidí nebo jeden náramek pro jednu a jedna kytka pro druhou, aby tvé babičce nebylo líto, že nemá nic :-)
Odpovědět
@michelle_01 Zas na druhou stranu bych tipla, že i babička s holema by si chtěla dát kytičku po svatbě do vázy nebo usušit. To s náramkem tak nějak moc nejde...
Odpovědět
Článek se načítá
Babičce s holema kytku někdo cestou ponese. Moje máma při diamantové svatbě měla i s holema velkou kytku a nesla si ji sama. Nebojte se! Kytička každou ženu potěší!
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že pro babičky to je zbytečný a ještě když tu někdo psal, že by měli mít kytku všechny ženy v rodině, no tak u nás to by bylo tak 20 kytic, to bych se asi kvůli kytkám finančně zrujnovala, stačí když budou mít maminky a moje dcera jako družička, ale neodsuzuju ty co chtějí dát kytky všem, to záleží na každé z nás, určitě to bude vypadat hezky a je to potěší, ale za mě je to zbytečný.
Odpovědět
Profilova fotka
Jš budu dávat i babičce kyticku. Vím, ze z toho bude mít radost. Jen váhám jak to udělat jelikož babi a máma chodí o holy a děda už taky (takže ji kytku nést nemůže). A svědkyně i malá druzicka budou mít naramek, tak asi jim udělám bohatší. A budoucí tchýni asi taky, aby to těm mým ženským nebylo líto.
Odpovědět
Profilova fotka
V rodině máme více babiček, ale malou kytičku jsem uvázala každé a všechny byly moc rády, cítily se tak nějak hrdě, když jim je manžel předával. Chápu, že i květiny mohou být finančně náročné, já jsem využila zahradu a louku, ale i kdybych je kupovala, vezmu i pro bábulky, ta maličkost je potěší, i kdyby to byl jeden květ...
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?