Kytice od Barbory Sacherové - Svatební Ráj Barbucha

Zobraz úvodní příspěvek
Ahoj , musím se podělit s Váma o zkušenost s pí Sacherovou , nechala jsem si u ní uvázat svatební kytici , kytici pro maminky , korsáž , kytice pro svědkyni. Paní Sacherová je velmi ochotná a přispůsobivá, navíc její dekorace jsou velmi levné , nebere si peníze na víc jako jiné květinářství v Praze , musím říct , že je opravdu profesionál . Chtěla bych Vám jí doporučit , funguje po celé ČR . Uvázala mmi překrásnou svatební kytici ....http://www.svatebnirajbarbucha.cz/kontakt Zaplatila jsem celkem 1800 Kč a byla jsem velmi spokojená ... :-) :-)
Odpovědět
1
2
@valiet a kde tam mam tetu?
Odpovědět
@valiet nedaleko od Stuttgartu...:)
Odpovědět
@valiet a kde tam mám tetu , Lipsko?
Odpovědět
Jaký to tam je ???
Odpovědět
@zuziikk normálka, akorát lidi mi to obšas přijdou mentálně vyspělejší než v ČR, ale je to tím, že žijeme na vesnici...:) je to takové rodinné...:)
Odpovědět
aha , v cizine se holt vsichni chovají jinak nez tady :/
Odpovědět
ja bych taky zila v cizine , ale je to asi fin. narocnejsi ne ???
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 3 letech
Mockrat dekuji Barbore za krasnou svatebni kyticku a za vyzdobeni celeho zamku! Barbora je moc mila a pratelska. Se vsim mi vysla vstric a vzdy si na me udelala cas. Urcite doporucuji!!
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 1 roce
Ahoj holky :-) obnovuji tuto diskuzi. Jak jste byly spokojené s kyticí, službami a jednáním atd.? Moc děkuji za postřehy.
Odpovědět
Profilova fotka
@cameo za mě výborná!!! Vyšla maximalne vstříc,i když jsem se neustále ptala,vymyslela jsem si co a jak,byla ochotná a vždy poradila. Květiny přebíral nastávající,já se s Bárou bohužel neviděla. Květiny přivezli v určený čas,dokonce i trošku dřív a byly teda nádherný, voňavý... Za mě spokojenost obrovská!
Odpovědět
@sonisek moc Vám děkuji za reakci. Já viděla, trochu váháme.
Odpovědět
1
2
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?