Květinářství Opočno?

Ahoj holky. Jaký máte zkušenosti s květinářstvím Květy Fantazie v Opočně? Sestřenka se bude vdávat,a přemýšlí kde si objednat květiny. Já teda nemám moc dobrou zkušenost,manžel mi tam koupil kytku k narozeninám,a bylo to příšerný koště. Ale třeba to je jen náhoda...
Odpovědět
Co říkají lidi tak prý nic moc...
Odpovědět
@verunkajsemja třeba to s kytkou k narozeninám byla náhoda, bohužel na stránkách mají u svateb jen fotky z netu, u narozeninových je mezi nimi rozdíl, těžko říct, chtělo by to zeptat se někoho, kdo měl přímo svatební kytky. A co to druhé opočenské květinářství?
Odpovědět
@nellaz Tak jsem se poptala,prý tam neobjednávat,že člověk dostane něco jiného než si objedná a za přemrštěnou cenu. Ještě je v Opočně květinářství Sandra,a tam to vypadá dost dobře.
Odpovědět
@verunkajsemja Jo květinářství Sandra je výborný. Mají tam dost velký výběr květin,za dobré ceny. Já když kupuju kytku,tak jedině tam. Nechala jsem si tam uvázat i svatební kytici,s paní je skvělá domluva,udělá vše tak jak požaduješ,a respektuje i cenový limit. Určitě tam zajdi:-)
Odpovědět
@verunkajsemja Dobrý den, pokud sestřenka stále nemá vybráno, kde nechat zhotovit svatební květiny, můžeme jí, v případě zájmu, nabídnout i naše služby :-)
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 11 měsících
Dobrý den, musím napsat že od 1.7.2016 jsem byla nová majitelka Květy Fantazie v Opočně . V prosinci jsem Opočno opustila a prodejnu přesunula jinam. Paní Koďousková měla moderní styl a pro někoho to může být koště. Trend jsou kulaté malé kytky a zkuste si ji koupit v jiném obchodě třeba supermarketu a anturie která má vydržet minimálně 3.týdny do dvou dnů zčerná. Tak úspěšné nakupování .🌹🌹🌹🌹
Odpovědět
Diskuse pokračuje po 6 měsících
@pohoracka a můžu se zeptat, proč při moderním stylu byly v galerii webu ve většině fotky postahované z internetu apod a ty zbylé pak viditelně jiné, extra rozdílné a proti těm staženým opravdu na mnohé nepůsobily moderně, ale naopak??? to je dnes ten moderní styl???
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?