Květinářství Adéla již večeřela v Brně, máte zkušenost?

ma nekdo zkusenosti s timto kvetinarstvim?
Odpovědět
Ahoj, já jsem si tam nechávala vázat kytky na svatbu, a byla jsem moc spokojená. Pán byl milý, ochotný, a cena byla přijatelná, v mém případě jsme nechtěla tradiční svatební vazbu a barvy, takže jsme účel zatajila, a všech 5 kytek mě vyšlo na 850 Kč. Můžu doporučit. Fotky ještě nemáme, ale pak mi koukni do profilu.
Odpovědět
Prave to jsem si rikala,ze pomlcim o pravem duvodu,dnes jsem byla v jednom kvetinarstvi a pani mi rekla cenu kytky cca 250kc,jen co jsem se prorekla,ze ji budu mit jako svatebni,cena rostla az jsem se divila:)
Odpovědět
Profilova fotka
Cena se vždy odvíjí od ceny květin, já si za práci peníze nepočítám, ale na svatební kytici se použije např. dražší stuha do úvazku, perličky, kamínky atd......a taky záleží jakou metodou je kytice vázaná :-)
Odpovědět
@emma2005 jak jsem již někde psala,svatba je mala,navic moje druha i kdyz si pripravy uzivam vice nez u prvni,takze dat za kytku 1000kc je pro me vic nez dost,spoustu veci jsem si delala sama,kytku nechci zadnou luxusni,jen obycejnou vazbu bez stuh,perlicek a kaminku,v jednoduchosti je krasa,aspon tak si to ja myslim.Bohuzel muj napad se svazkem levandule v rijnu nevysel,takze bude nejaka nahradni varianta...bohuzel jsem se setkala s vyse popsanym pristupem(cena svatebni daleko vyssi nez kdyz reknu "narozeninova")skoro vsude,navic reakce v nekterych kvetinarstvich byla skoro hnusna,pripadala jsem si,jako bych je obtezovala,jsem z toho vice nez zklamana
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?