Kam se dává svatební kytice po obřadu?

Když jsem byla objednávat drobnou květinovou výzdbu na stoly, bylo mi v květinářetví řečeno, že svatební kytice se dává na stůl před nevěstu. Docela se mi to lbí, jen potřebuju poradit, jestli ji tam jen položit, nebo na ni nachystat vázu? Co myslíte?
Odpovědět
My jsem měli od restaurace nachystané vázičky, takže problém nebyl. Jen tak by ti na stole určitě začla vadnout a schnout, což by byla škoda.
Odpovědět
Profilova fotka
nepokladat, v restauraci ti urcite nachystaji vazu.
Odpovědět
Profilova fotka
Ajoj. My měli nachystané vázy - jak pro mě, tak maminky. Ve váze byly gelové kuličky. Když jsme se jeli fotit, vytáhla jsem kytku a neměla mokré šaty ani ruky, jak kdyby tam byla jen voda. A na fotkách kytka před nama vypadala pěkně :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já dávala kytičku na hřbitov mojí tchýni... ;-(
Odpovědět
Profilova fotka
Já i maminky jsme měly taky kytičky před sebou na stole. Samozřejme ve váze, aby nám vydržely ;-)
Odpovědět
já měla na kytky nevěsty, maminek a svědkyně na hostině připaveny speciální vázy. Svojí kytku jsem si po svatbě usušila. Na hřbitov jsem pro tatínka měla udělanou speciální kytku. Jo a ty stoly stály bokem, neměla jsem kytku před sebou a ani bych to nechtěla. Měla jsem velikou, od pasu až na zem kaskádu bílých růží a břečťanu. By mě nebylo ani vidět :-) Na stoly jsme měly malinké vazby, větší před nás jako novomanžele a asi šest menších na zbytek stolů, bylo nás asi 50.
Odpovědět
Profilova fotka
já si ji odnáším z hostiny na večerní párty, kde bude 100 lidí a hromada svobodných kamarádek...a tam to večer hodím. :-)
Odpovědět
Profilova fotka
Já myslím, že snad každý podnik vázy nachystá automaticky. Pokud děláte v soukromí někde na zahradě, tak prostě nachystat vázu a dát tam, ať nezvadne.
Odpovědět
Určitě do vázy! My měli bokem stolek na dary a na něm personál restaurace nachystal i vázy na kytky - nevěsty, svědkyně, svatebních matek i družičky.
Odpovědět
vázy byly nachystané personálem, dala jsem si ji před sebe, ale při focení oběda vadila ve výhledu fotografce na nás :-D :-D tak jsem ji dala stranou a tam už zůstala. Neházela jsem ji, mám ji usušenou :-)
Odpovědět
1
Pro přidání příspěvku se musíte přihlásit.
Přesunutím fotek můžete změnit jejich pořadí

Nenašli jste co jste hledali?